När man vill men inte kan..

Det är så många saker här i livet som man vill men inte kan, men hur idag handlar det om sömnen.. jag är en kvällsmänniska hela vägen ut till fingerspetsarna och den första natten innan förmiddagsveckan är det svårt att koppla bort kvällsmänniskan så pass mycket så att det går somna.

Ikväll är det dessutom min sista kväll som 31 åring och imorgon byta ettan ut mot en tvåa och det känns faktiskt väldigt bra! Jag hade fruktansvärt mycket åldersnoja då jag fyllde 31, men i år är jag bara glad. Jag känner mig inte gammal och jag tycker inte att jag är gammal heller, men då jag var 22 så tyckte jag att det lät gammalt med 32. Jag kommer nog inte tycka att jag är gammal då jag är 42 heller..

Den här helgen har varit kort, men den har spenderats på det bästa sättet - tillsammans med mina nära och kära (den del iallafall). Igår var vi till stan och gjorde en del ärenden och sen så bowlade vi med Algot för första gången och trots att han egentligen inte ville dit från början så hade han riktigt kul när vi väl kom igång :)

Jag fick även en present i förskott av mina älsklingar ❤️ jag fick äntligen en stor spegel till sovrummet! Jag har velat ha en så himla länge men nu så fick jag En (som jag valde själv) och den sitter redan på sin plats och det blev SÅ bra!

Vi var även en sväng till Norsjö idag och firade Algots kusin som fyllde år i förrgår och så firade dom mig i förskott, jag fick ett presentkort på Intersport och jag har precis bestämt mig för att det kommer gå till ett par löparskor att ha på gymmet! På tal om gymmet så ska jag verkligen ta tag i det nu och börja utnyttja mitt träningskort igen. Med start på tisdag :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229