Myslördag

Då pappan i huset var väg med jobbet på middag (+möte) så fick jag och Algot flera timmar ensamma och det är vi inte vana en lördagkväll. Så vi passade på att bygga koja i vardagsrummet, äta jordnötsringar och hyra film. Vi tog även en liten sväng med cykeln, plockade blommor från vår pallkrage och så avslutade vi med en dusch, för att spara tid imorgon. Man måste ju vara fräsch och nyduschad då man ska få ta emot barnens bibel i kyrkan :)

För att ha nåt att göra idag mitt på dagen så bakade jag bullar (igen). Tänkte att det kan ju vara lika bra att fylla frysen med sånt som är lite ”jobbigt” medan jag orkar. Har beställt en amningskudde idag också, hade helt fel modell (för mig) till Algot så därför blev den såld rätt fort. Den här är helt annars i både form och fyllning så jag tror den blir tusen gånger bättre.. sen så hade jag en rabattcheck på 100kr så totalt betalade jag 89kr för den :)


Och som ni kan se så växer magen väldigt fort nu och den har en helt annat form än med Algot, så bebisen ligger mest troligtvis längre fram eller nåt sånt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229