Min nya blogg

Hej!

Jag har haft en blogg som mest har handlat om min son och lite annat smått och gått som hänt i mitt liv, men de senaste året har jag varit väldigt dålig på att blogga där och jag känner att jag behöver en nystart, jag behöver en blogg där jag kan skriva om det jag känner för att skriva om just för stunden så nu vänder jag blad och börjar på ett nytt kapitel i bloggvärlden. 

Just nu så finns det i stort sett bara en sak som rör sig i mitt huvud (förutom sonen och min man så klart för dom finns alltid på plats nr 1) och det är flytt och allt som har med det att göra. Vi ska flytta till min mans föräldrahem och sälja det hus som vi bott i de senaste åtta respektive nio åren och det är med blandade känslor så klart. Jag har länge sett fram emot att flytta till ett hus som ligger lite bättre till och som inte är lika nära en hårt trafikerad väg, men samtidigt så känns det lite vemodigt att skiljas från det hem man gemensamt har skapat under åren man bott där. Nu ska vi börja om från början och få ett hus där mina svärföräldrar bott under så många år, att bli vårt hem men det ska nog inte bli några problem.

Nu måste jag fortsätta med det jag höll på med, men jag vet redan vad nästa inlägg ska handla om :)

Ha en fortsatt bra lördag och om solen skiner hemma hos er, så tycker jag att ni ska bege er ut i solen och njuta av att våren kommer med stormsteg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229