Med skolstart kommer nya rutiner..

Algot började i skolan (förskoleklass) i torsdags förra veckan och det första vi fick göra var att ställa om dygnet på oss alla. Båda pojkarna är morgontrötta och kvällspigga, men nu har vi fått ändra lite i rutinerna. Omställningen medför lite kaos då verkligen allt ändrar sig. Jag vill följa med Algot till bussen och därför så måste även Tage stiga upp tidigt och då rubbas hans tidigare rutiner med sovstund mellan 12-12.30 och ca14-14.30 och nu sover han istället mellan 10-10.30 och ca 12-12.30. Det är bara det att kl 12 ska jag hämta Algot från skolan så det blir en massa stress för att hinna dit och att då väcka Tage innebär att han somnar igen senare och då har han svårt att somna på kvällen. Det blir som en ond cirkel.. men det kanske bara tar ett tag att anpassa sig :)


Idag kom sommaren på besök igen :) så skönt med lite värme då senaste veckorna varit lite småkalla. Vi får passa på att njuta lite extra för när den här värmen försvinner så tror jag att hösten kommer komma på riktigt.

Haha, Tage fick en majskrok men han kunde inte bestämma om han skulle äta den eller om han skulle ha nappen i munnen istället :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229