Måndag

varför går dom lediga helgerna mycket fortare än dom då jag jobbar? Det är redan måndag och väckarklockan ringde just efter kl 4.. känner mig inte riktigt redo för måndag, men så är det väl alltid?

I helgen hade vi besök av en kollega på lördagen, vi har länge försökt få till en träff med då vi jobbar många helger och så klart i otakt så har det inte passat förrän nu. Vi fick en jättefin orkidé av dom och jag har aldrig sett en orkidé med så många blommor! sen så fick vi en bröllopspresent i efterskott. Det var superfina grillbestick! Så nu måste vi ju se till att använda dom så fort som möjligt :D

Igår komen kompis hit och Algot var något taggad inför det, eftersom att min kompis har en son som är en vecka yngre än Algot.

Dagens Algot:
"jag och Hugo ska köra traktor med en vuxen, jag är den som är vuxen"

vi fick en jättefin monstera av dom i inflyttningspresent! Jag har gått och sneglat på monsteror i ett par månader nu och nu står det en så fint uppe. Jag hade bakat en amerikansk cookie och den var så god!!

nej nu är det dags att fara mot jobbet. Det är ju första dagen på älgjakten idag så det kan vara mycket vilt ute på vägarna så det är bäst att fara i riktigt god tid.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229