Lycksele djurpark

I tisdags och i onsdags så tillbringade vi ett par (totalt ca 8) timmar på Lycksele djurpark. Första dagen så tittade vi på alla djuren innan vi avslutade med att leka lite på lekparken dom har där. Algot älskar att hoppa hoppborg så där var vi ett tag :) på natten fick han benvärk och skulle absolut hem. Han var ledsen och grät i ungefär en timme, men sen somnade han igen.

Efter djurparken så skulle vi en sväng på dollar store men det var ju motorveckan så parkeringen var mer än full och jag kan gissa att det bara var en bråkdel av de som hade parkerat där som var inne i butiken. Det var även en norskregistrerad bil som polisen var tvungen att bryta upp pga att det var en hund i bilen och det var ca 24 grader I SKUGGAN!! Hur tänker man då man lämnar en hund i en varm bil mitt på en parkering där det inte fanns minsta lilla skugga?!

Jag har kommit igång med mina promenader nu, och det är så himla skönt för min mensvärk! jag går minst 5 km i rask takt per dag och det gör värken mer hanterbar :) i måndags gick jag lite drygt en mil och det var både skönt och jobbigt. Det enda jag hatar med att promenera är alla dessa insekter som verkar dras till mig. När jag gick milen så var det en geting som vägrade sluta följa efter mig och jag höll på att få panik eftersom att jag verkligen avskyr getingar och jag vet inte om jag är allergisk mot dom eller inte. När jag var liten så blev jag stucken av en jordgeting på ögonlocket så ögat svall upp ordentligt, och efter det är jag livrädd getingar.. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229