Länge sen sist..

Vilken vecka det har varit nu. Om vi låtsas att veckan började i tisdags så kan jag säga att jag hittills promenerat varje dag den här veckan. Totalt har jag promenerat lite drygt 2 mil de senaste dagarna. Jag tycker att jag känner lite skillnad i mitt mående och jag har lättare att somna på kvällarna för jag känner mig inte lika ”rastlös” som jag brukar. Jag har lite mer ork och jag är mer trött, bra kombo :D

Vi har börjat med lite smakportioner den senaste tiden och vi har lärt oss att Tage älskar mango, men han är inte särskilt förtjust i gröt. Morot går ner men den solklara favoriten är mango. Han gapar och smackar och blir arg om han inte får allt på skeden.


En morgon den här veckan var det fruktansvärt kallt då vi vaknade så jag frågade Algot om han kunde vakta Tage lite medans jag gick ner och eldade. Han kröp ner i sängen och jag gick ner. När jag kom upp så möts jag av två pojkar som ligger tätt intill varandra och tittar på babblarna. Algot gillar egentligen inte babblarna så mycket, men han trodde att lillebror skulle tycka om det så det var därför han hade startat det 💕 världens bästa storebror!

Han brukar säga ”mamma jag fixar det här, jag kan mer om bebisar än du och pappa” när Tage blir ledsen :) han älskar sin lillebror och han är så förväntansfull inför sin 6 årsdag som kommer väldigt snart. Hans önskelista innehåller typ en miljard tågdelar och tåg till hans tågbana :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229