Konstig känsla..

Det känns som att tiden springer iväg samtidigt som den står stilla och jag är både rastlös och helt slut. 11 dagar kvar till bf och jag känner på mig att jag kommer gå över tiden. Algot kom ju två dagar tidigt och den här graviditeten har ju varit helt olik förra så därför kommer den här bebisen inte ha någon brådska ut.

En jättefin butik i Skellefteå ska tyvärr stänga och i veckan har dom haft utförsäljning. Jag gick in där en snabbis igår och jag kom ut med världens finaste body till bebisen. Valde en större storlek eftersom att vi inte hade så mycket långärmat i 62.

Ångrade att jag inte köpte en till, men det får räcka med kläder tills vi vet vad det är för liten filur som gömmer sig i min mage.

Idag har vi varit på kalas, eller det var Algot som var bjuden och temat var ”kom som din superhjälte” och Algot valde så klart Spider-Man.


Imorgon tänkte jag först göra ingenting, men nu känner jag tvärtom. Varför ska jag bara sitta och vänta på att det ska starta? Så imorgon blir det att röja lite..


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229