Känslan när man gör ett riktigt fynd!

Jag är en sån människa som aldrig kan ta ett snabbt beslut när det kommer till att köpa grejer som kostar en del. I somras så funderade vi på att köpa ett bord att ha ute på bron. Stolar har vi, men bordet är för litet. Vi velade fram och tillbaka men tillslut så struntade vi i att köpa det. Idag gick jag in på rusta och hittade exakt samma bord på rean och vilken rea alltså! Bordet som har kostat 1495kr var nedsatt till 699kr och sen var det ytterligare 75% rabatt på det! Helt galet! Jag betalade alltså 174kr för ett jättefint bord. Sen nästa sak som vi länge pratat om, är att tapetsera om i hallen uppe och för typ ett halvår sen så hittade maken en tapet som han tyckte skulle bli fin där. Samma sak här, jag tyckte att tapeten var lite dyr (250kr per rulle och vi behöver 5 rullar). Idag så hittade jag just den tapeten för 39.90 kr per rulle! Jag kände mig riktigt nöjd när jag gick ut från rusta :)


Sen så köpte jag även världens finaste mössa till Tage. Han blev så söt i den! Så lik sin pappa 🥰

Senast idag så sa jag till en att Tage är så lugn och stillasittande än. Han har inte börjat krypa än och det är bra, för han kommer bli livsfarlig när han väl börjar röra på sig..

Ikväll bestämde han sig för att lägga sig på mage och sen sätta sig upp igen och när han skulle sova så gjorde han hela tiden så här (med världens glädjetjut samtidigt).

Algot säljer jultidningar i år och han är så duktig. Han har lite myror i benen och kan inte stå stilla, men jag tycker att han jobbar på bra. Han närmar sig sitt mål så jag hoppas att han kommer dit :)

Han fortsätter vara en fin storebror som gärna kommer och ger sin lillebror en kram då och då. Han lånar även ut sin telefon och startar babblarna och då belönas han alltid med glädjetjut från lillebror 💕

Mina fina killar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229