Jag tänkte gå mot strömmen..

Och inte shoppa något alls idag.. men det sket sig.. jag och mina käre make for till stan och shoppade lite allt möjligt idag. Algot fick ett par tröjor och jag hittade världens finaste snögubbe till köket.

Köpte även detta set till Algot, han ska få ha det på julafton och han kommer bli SÅ fin!

Det är så förvirrande att vara ledig en fredag eftersom att dagen går så fort för att man känner sig helt slut. Sen säger det bara swosh så är hela helgen slut och det är dags att stiga upp 03.30 för att jobba. Jag har fått bra körning på måndag och tisdag så jag är peppad till tusen :) men jag känner att min hals har börjat göra ont.. jag hoppas att det går över fort :)

Nu ska jag bara ner och starta tvättmaskinen och sen blir det godnatt även för mig. Imorgon ska vi hinna mycket så det är bäst att sova :)

Jo förresten! För typ lite drygt en vecka sen så beställde jag två par jeans och två pyjamaser (TILL MIG) och ett tre pack kalsonger till Algot för totalt 318 kr, ett riktigt kap om man frågar mig.. och idag kom paketet och ALLT passade även om jag chansade hejvilt på storlekarna :) känns så skönt att ha en storlek mindre på typ det mesta :) snart är målet nått! Ett delmål var att få på mig mina "smal-jeans" utan att dom känns som att dom ska strypa kroppen och det lyckades jag med igår!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229