Jag ljög..

Jag har fått ett sånt sug efter att blogga nu och det kan ju ha att göra med att vi kan börja planera lite med på hur vi vill göra i huset vi ska flytta till. Iallafullafall så har vi funderat på att köpa ny soffa, för den vi har nu är så opraktisk och gammal så det är dags att byta ut den mot nåt nytt. Jag har alltid drömt om en stor soffa som rymmer många (eller två långa personer) och där vi bor så finns det inte så många alternativ på affärer där man kan köpa soffa, så vi har hittat tre favoriter på Mio.

Den här soffan är numera min favorit utseendemässigt, men vi har inte provsuttit den än så därför vet vi inte om vi gillar den än :)

Den här soffan är fin men inte alls lika fin som den första soffan och en sak som jag inte gillar med den här soffan är benen!

Sen så har vi soffa nr 3, som länge var min favorit men som tappade förstaplatsen när jag provsatt den förra veckan. jag gillar den verkligen, men då jag satt i den så kändes den nedsutten vid armstöden men inte i mitten av soffan och den är fruktansvärt dyr och då känns den inte värt pengarna längre.

På lördag är det tänkt att vi ska till näst närmaste stad och prova soffor och kolla lite annat kul, så det ser jag fram emot :)

nu ger jag mig för idag för nu är jag verkligen trött. Att blogga kanske var det tidsfördriv jag behövde för att bli trött :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229