Jag känner mig redo..

Jag känner mig redo för bebisens ankomst, men jag är absolut inte redo för förlossningen. Men jag kanske ändrar mig om en vecka då vi får veta hur bebisen ligger. För två veckor sen så låg den med rumpan ner och jag tror inte att den har vänt sig åt ”rätt” håll, men som sagt.. nästa vecka får vi se :)

Jag har nu varit hemma i snart en vecka och jag börjar känna mig lite rastlös, samtidigt som jag är för trött för att orka göra någonting. Kanske därför jag är redo för bebisen? Jag vill få tillbaks lite av min ork. Nog för att jag vet att första tiden innebär väldigt lite sömn, men det blir som på ett annat sätt.

Algot är väldigt förväntansfull och han vill att bebisen ska komma NU! Idag visade vi hur många dagar det är kvar innan han får vänta blad till november måndag och som han brukar säga ”bebisens månad”. Han kunde nästan inte sluta le och så fick han peka på det datum som han trodde bebisen skulle komma på, men det var lite väl optimistiskt tror jag.. 8/11 när bf är 28/11. Men han är så kärleksfull mot bebisen redan nu och han har stenkoll på morsan.. ”har du tagit på dig stödstrumporna mamma?!” Är det vanligaste :)


Idag övade han på hur han kan hålla bebisen då den kan hålla upp huvudet själv :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229