Ibland så..

Ibland så är det helt klart värt lite mindre sömn att få unna sig en härlig dusch i lugn och ro. Jag hade några saker på min lista över saker att göra efter barnen hade somnat, men Tage var väldigt hungrig så det tog tid (han är väldigt orolig nu också, så nåt knas är det). Tidigare i veckan så upptäckte jag att 68 helt plötsligt krympt och blivit för kort på längden (överkroppen) och han får lite väl djup urringning på vissa bodys :D Så idag har jag gått igenom Algots gamla kläder i strl 74 och himmel vilken nostalgitripp alltså. Men mycket av det vita hade gula missfärgade fläckar, så jag körde lite galltvål och sen in i maskin med ättiksprit så försvinner typ allt. Tänk om jag hade ”upptäckt” galltvål för 6 år sen.. jag älskar galltvål!


Den här veckan har varit så himla konstig och det känns som att det är måndag imorgon, men det är torsdag.. så på måndag kommer det kännas som att helgen har varat en hel vecka :D

Jag närmar mig mitt mål nu också, med promenaderna alltså. Jag hade satt som mål att hinna promenera 120 km innan den 20 maj och bu har jag bara 8 km kvar tills jag är i mål. Tror jag försöker se hur långt över mitt mål jag kan komma innan den 20 maj så blir det lite som en utmaning.


Nä, nu är det dags att varva ner lite. Det kommer bli en tidig morgon och mitt schema är fullbokat för resten av veckan..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229