I väntan på tvättmaskinen..

Jag har kört stenhårt med tvätten den senaste tiden, och med två barn (varav ett som kräks väldigt mycket) så kommer tvättkorgarna aldrig att vara helt tomma, men det är inte långt ifrån nu :) så medan jag väntar på att dagens sista maskin ska bli klar så passar jag på att blogga lite.

Jag har kollat på ett par avsnitt av trolljägarna idag och jag blir så chockad över vad folk skriver på internet. Dessutom var det många barn som hade skrivit saker och kallat folk för hora och önskar att dom skulle dö. Sånt är inte okej. Man ska inte skriva saker på internet som man inte kan står för öga mot öga. 

Tage har chockat mig ett par nätter nu genom att sova från ca 23-08.30. Jag blev så förvånad första morgonen då jag blev väckt av väckarklockan och inte av Tage.. :D

Imorgon är det dags för 3 månaderskontroll och jag är lite ängslig över sprutorna. Jag hoppas det går bra och jag hoppas han slipper feber. Det ska bli spännande att få se hur mycket han ökat i vikt sen vi var där sist. Jag gissar på att han väger 6,8 kg och han är säkert 65 cm lång :) haha, imorgon får vi se hur fel jag hade..


Älskade pojkar 💕 tänk så rika vi är. Två fina gossar. Jag älskar er till månen och tillbaka!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229