Huset är sålt!

Igår skrev vi på kontrakten så nu är huset sålt! Så skönt att på riktigt kunna börja planera och fantisera om nästa kapitel i livet. Det firade vi med en tripp till Umeå och ett besök på Mio och sedan på Ikea. På Mio provade vi typ alla soffor dom hade och av dom jag visade för någon dag sen så var det bara en som vi var överens om att vi gillade. palermo.. Men den är ju så fruktansvärt dyr så vi ska kolla runt efter andra alternativ på andra affärer innan vi bestämmer oss.

Sen så var vi på Ikea och kollade på bland annat en kura säng till Algot. Han vill ju ha en säng med rutschkana och vi vet inte riktigt hur vi ska lösa det, eller det han vill ha är en kura säng med rutschkana så han är väldigt klar med vad han vill ha :D

Sen avslutade vi utflykten med middag på Maria pizzeria och det var SÅ gott!

Algot var helt slut efter Ikea (och jag med) så han slocknade i bilen, men vi var ju på vift i drygt 10 timmar så jag förstår att det blev jobbigt. Just ja, på Ikea köpte vi äntligen sängbord! vi har varit utan sängbord ett par år och det känns som ett riktigt bra köp, eller ja vi har haft provisoriska sängbord.. vi har haft en pall på en sida och ett gammalt sängbord på andra sidan, så att ha sängbord som dessutom matchar sängen känns som en lyx! Sängramen vi har är en malm från Ikea och det var utgående färgmodell eller nåt sånt, så jag hittade den på fyndhörnan för 50 kr + 100 kr för grejen i mitten (som jag just inte kommer ihåg vad det heter) :) Ett riktigt fynd med andra ord!

  • Algot

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229