Haha!

Jag påbörjade ett inlägg i måndags, men tydligen somnade jag mitt i..

Förra helgen så åkte vi tåg till och från Göteborg och det blev en händelserik helg.. när vi åkte på torsdagen så var jag förberedd med stödstrumpor, men det räckte inte för jag satt för stilla på tåget så jag fick en liten svullnad på ena benet som visade sig vara en liten ytlig blodpropp. Den kommer försvinna av sig själv till slut, men jag måste vara lite försiktig hädanefter..

Vi var i Göteborg för att fira maken bror som fyllde 40 år i söndags, men samtidigt passade vi på att låta kusinerna hitta på roliga saker tillsammans. Vi besökte ett nyöppnat lekland och så var dom på naturhistoriska riksmuseet medan jag och svärmor shoppade lite. Sen så blev det såklart ett besök på Liseberg och det tyckte Algot verkligen om!

Jag har varit ledig i över en vecka så jag har hunnit med mycket. Imorgon (idag) är det dags för jobb igen, men nu har jag tagit ett beslut så nu kan nedräkningen börja!


Klippte mig igår och det kändes skönt att få bort lite hår. Det är ca 1,5 år sedan jag klippte mig så det var verkligen på tiden..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229