Fynd?

För flera år sedan så köpte jag en prenumeration på en tidning (man fick ju fina saker och inte bara tidningen) och jag kände mig så totalt lurad den gången eftersom att sakerna jag fick inte riktigt levde upp till mina förväntningar (fick ett våningskakfat. I plast. Som var skevt). Jag har aktat mig för såna erbjudanden sen dess.. tills igår.. jag har sett erbjudandet flera gånger de senaste veckorna och tyckt att det såg ut som ett bra erbjudande (det ÄR ett bra erbjudande) så igår slog jag till. Det är nämligen så att jag behöver inspireras och få tillbaka lite motivation när det kommer till träningen och därför villhöver jag en tidning som har tips och råd som jag annars inte skulle läsa och sen så fick man ju dessutom träningskläder från Kari traa på köpet och bara det är ju en rejäl morot.. hoppas bara att dom passar, annars så har jag ju ännu mer motivation där!


Nu tror jag ju verkligen inte att jag kommer känna mig lurad den här gången :D men dessvärre så är ju nackdelen med att köpa en prenumeration att man efteråt blir en måltavla för telefonförsäljare och det var något jag noga övervägde innan jag genomförde köpet..

Jag vaknade ur en konstig dröm 03.17 och nu ska jag kanske skynda mig att göra mig klar inför jobbet istället för att sitta här, men det är lätt att ”fastna” :D

Ha en bra fredag!

Ikväll är det bio! Som jag har längtat och det är faktiskt första gången jag längtat så mycket efter en film, att jag ser den på premiärdatum helt själv eftersom att jag inte fick med mig någon.. så ikväll är förväntningarna höga!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229