Fredag igen

Så var det dags för fredag igen och jag väcktes av väckaren kl 03.20. Jag jobbar min vanliga jobbhelg i helgen och sen går jag på heltid i tre veckor från och med måndag. Börjar arbetsveckan med en ledig dag för att det inte ska bli för många dagar i sträck. Dom kommande tre veckorna kommer jag och maken knappt att träffas, men det positiva med det är att Algot inte behöver vara på förskolan på heltid, utan han kommer bara vara där ett par timmar varje dag.

Igår hade vi så himla fint väder. -11 och strålande solsken var det, så vi tillbringade nån timme ute i snön. Algot skottade i snöhögen och jag drog han med bobben och sen så tog jag med kameran ut och lyckades ta en riktigt fin bild ❤️

Algot gillar sitt nya tält på sängen men han vill fortfarande inte sova där uppe, men så länge han sover i sitt rum så är jag nöjd. Ska bara köpa en bättre madrass dit så att vi också kan ligga där utan att få ont i ryggen :)
Eftersom att jag nu kommer gå på heltid så innebär det att jag istället för en dag med fyra timmars rast i Umeå, nu kommer tillbringa FYRA dagar med fyra timmars rast i Umeå.. men det går nog bra det också :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229