Fondtapet beställd

Algot har själv fått välja fondtapet till sitt rum och jag har låtit han fundera på det under en längre tid och jag har hela tiden smugit in lite olika förslag till tapeter men han har hela tiden stått fast vid sitt beslut. Fondtapeten han vill ha är den här.

Men det lär ju bli spännande att sätta upp den eftersom att det står att det är en papperstapet,  men med lite tålamod ska det nog gå bra :) Sen önskade han sig röda väggar, men jag har bestämt att det blir vita väggar med röda detaljer så det får duga :D

Jag tror att jag drack så mycket kaffe så att huvudvärken hoppade iväg någon annanstans, så det har gått rätt bra att jobba trots allt. Hälsenan gör fortfarande ont men det går gå om jag går försiktigt, och det gör mest ont att gå i trappor. imorgon ska jag nog ta en kortare promenad i väldigt lugn takt så att jag blir ordentligt uppvärmd innan jag ökar farten, men gör det ont så slutar jag ju så klart.

På fredag ska jag och Algot troligtvis på Leos och busa lite och sen måste jag köpa ingredienserna till fyra tårtor som ska göras på lördag. Blommorna till tårtan tänkte jag börja med imorgon tror jag, måste bara googla lite om hur man förvarar dom på bästa sätt så att dom inte faller sönder då jag ska sätta fast dom på tårtan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229