Ett år har nu gått

Det var lite spännande ikväll. Nattade Tage som är så himla förkyld, sen gick jag ner och plockade fram en av hans presenter för imorgon fyller vår lilla gosse ETT år. Hur kan det ha gått ett helt år sen han föddes?! Inatt kl 02.40 är det ett år sen han kom upp på min mage. Fina busiga underbara Tage 💕 han och Algot är så roliga nu, dom leker och Algot är så himla fin med sin lillebror. Jag är så glad över att de här två fina pojkarna blev just våra pojkar och jag älskar dem över allt annat!

Jag har över 2000 bilder på min telefon just nu, så jag har kvar de första bilderna som togs på BB.

Imorgon när han vaknar ska han få en present och sen ska han få resten då maken kommer hem från jobbet. Algot har önskat att vi ska göra en tårta till Tage imorgon även om vi ska ha själva kalaset på söndag :)


Haha jag kommer aldrig att glömma storleken på dom där punchrullarna. Gigantiska! Det är ganska komiskt egentligen, för från båda förlossningarna jag gått igenom så kommer jag ihåg exakt vad jag åt just före.


Haha något stor skillnad på nu och då. Nästa vecka ska vi på bvc så då får vi veta hur stor han blivit 💕


Nu ligger jag och skriver på min packlista inför Uppsala. Ska bli så spännande med studiebesök där och då se hur deras verksamhet fungerar :)

Sen kanske jag borde försöka sova. Kommer bli en lång dag imorgon.

1 år. Herregud så fort tiden går. Min lilla bebis fyller 1 år. 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229