En helg full av älg..

Den här helgen har spenderats tillsammans med familjen och det har varit lugnt och skönt att inte ha så många måsten. Algot är förkyld och har en hemsk hosta, och dessvärre verkar jag och Tage också bli drabbade av denna förkylning. Hoppas den går över fort..

Igår var jag till stan för att leta badbrallor till Tage. Förra sommaren så blev det ju så varmt så fort och allt ”somrigt” blev slutsålt direkt, så i år köper jag det som vi kan tänkas behöva före vi behöver det :D sommarkläder har jag så det räcker till båda pojkarna (om inte Algot har växt fortare än jag beräknat). Jag har gjort många fynd på köp och säljsidor på Facebook till Tage så det känns bra att ligga så långt före :)

Hittade iallafall dessa badbyxor till Tage så jag tänkte att vi kanske måste göra ett besök på badhuset så fort vi är fria från förkylningen.

Sen så träffade jag en av mina morbröder och han köpte en jättefin skjorta till Tage och jag försöker komma på hur jag ska matcha den på bästa sätt. Kollade runt lite och fann dessa leggings. Nu gäller det bara att övertala maken om att dom kommer bli så snygga till tages skjorta 😂

Jag har försökt komma ihåg när vi började med vissa saker då Algot var bebis, men jag kommer inte ihåg det som inte finns på bild så jag känner att jag inte har så stor koll på när han till exempel började med smörgåsrån eller majskrokar. Så nu tänkte vi att eftersom Tage gillar det mesta i matväg (utom banan?) så kanske han skulle gilla majskrokar då det kliar så mycket i hans mun just nu. Mycket riktigt. När han väl fick tag i majskroken så åkte den in i munnen och försvann i ett kick.


Sen så är det lite av en ”sommarkänsla” då det börjar bli så ljust på kvällen så att man kan köra runt på små vägar och se om det är några älgar ute på kvällskvisten. Igår såg jag en påväg hem från stan och sen såg vi tre stycken på kvällen och ikväll så såg vi sex stycken.

Imorgon ska jag leta efter krukor att använda då jag ska plantera om mina små bebisplantor! Min ”nya” hobby helt klart.. men än återstår det att se om jag lyckats med mina fina fröer. Måste rensa bort allt gammalt från förra året också, men det ska var kallt här några dagar så då får det vänta lite så att jag slipper frysa ihjäl :D


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229