Dygnen flyter ihop..

Alla dessa röda dagar kombinerat med konstig dygnsrytm och konstant sömnbrist har gjort det väldigt svårt för mig att hålla reda på dagarna. I onsdags hade jag måndag, så idag tycker jag det känns mer som en onsdag än en fredag.. men det är bra att det är fredag för det innebär att pappan får vara hemma med oss istället för på jobbet :)

I onsdags var jag på bvc för att se hur lillebror växer. På 6 dagar hade han ökat 190 gram så det är ju bra, han börjar bli stora killen nu 😍 4270 gram och 55,4 cm!


Idag har han haft en riktig bajs och kräkdag. Jag ska prova vara lite mer försiktig med vad jag äter så får vi se om det gör någon skillnad. Jag ska börja med att helt utesluta choklad. Nackdelen med att amma är att jag blir så extremt sötsugen och choklad är nåt som alltid finns här hemma och allt annat är slut, men nu ska jag låta bli den ett tag :D det är ju inte säkert att det beror på chokladen då jag äter väldigt små mängder, men jag måste ju testa och se om jag kan göra nån skillnad :)

Storebror längtar tills på tisdag för då ska han äntligen få fara på förskolan igen. Som han har längtat! Det är två månader sen han var där sist, men först gick det magsjuka där och sen blev det jullov.

  • Nära Burträsk

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229