Det var svårt med ett barn..

Men att försöka ta ett kort på två barn som tittar in i kameran och ler samtidigt är näst intill omöjligt. Idag har vi varit på Leos lekland och Tage fick åka rutschkana med pappan för först gången och hans reaktion? Han var ganska förvånad när dom kom längst ner, men han rörde inte en min påväg ner. Algot lekte och försökte få med lillebror på så mycket som möjligt, vi ”hoppade” studsmatta (Algot hoppade lite försiktigt och jag satt i mitten och höll i Tage).

Om det är någon som undrar varför vi alltid har en handduk under Tage så är det för att han kräks rätt ofta och jag tar hellre det säkra före det osäkra och skyddar med handdukar så är det lätt att torka bort ifall det skulle hända en liten olycka.

Imorgon så ska maken köpa jord så att jag kan plantera om alla mina frön som jag satte förra veckan. Jag satte solrosor, rosenskära, smultron, coctailtomat, gurka och gräslök och allt utom smultron och gräslök har börjat komma upp. Solrosorna och rosenskäran växer fruktansvärt fort och det är prio 1 att få dom till större krukor. Är det ett ålderstecken?! Att man tycker att det är roligt att ”odla” saker från frön? Tidigare år så har jag kanske försökt lite lätt med att odla lite grönsaker/blommor i mina pallkragar eller köpa färdiga plantor, men jag har aldrig provat att förså saker så det kanske är därför jag aldrig riktigt har lyckats? Nu går jag och kollar varje dag och jag längtar tills det är dags att sätta ut allt i pallkragen och att få så rädisor, morötter, sallad och sockerärtor (och kanske annat som inte går så i förväg?) jag gillar tanken på att bara kunna gå och plocka ihop allt man kan tänkas behöva till en god sallad så det är väl mest såna saker jag tänkte odla. Sånt man kan äta och några fina blommor som jag kan plantera i min kommande blombänk :D

Nä nu har klockan med råge passerat tolv och det är dags att börja varva ner lite. Hela dagen har varit fullspäckad och jag är trött i knoppen men inte i kroppen, så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. Meen det löser sig nog.

Förresten! Algot har nog ärvt min humor (eller avsaknaden av den). Jag hörde ett skämt på ett youtubeklipp (den som skrattar förlorar) och som jag skrattade! Jag grät fastän skämtet egentligen inte var SÅ roligt. Iallafall så hörde Algot skämtet och nu går han och berättar det för alla och han tycker att det är jätteroligt.

Vet du varför bajskorven gick till polisen?
-han blev utpressad..


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229