Det var på det berömda håret..

..men det gick!

För att ta det hela från början så måste vi backa ett par månader. Vi har länge pratat om att skaffa garderob till ”kammarn” och våra önskemål var att den skulle vara över 120 cm, så många hyllor och möjligt (alltså bra förvaring) och så skulle den inte vara så dyr. Vi hittade en på Ikea som verkade lovande men vi tänkte avvakta lite. Tidigare i veckan så skulle jag kolla vilka mått garderoben hade och då fanns den inte kvar längre. Den hade alltså utgått. Igår började jag tänka på det och då bestämde jag mig för att chansa och göra ett spontanbesök på Ikea. För vad händer med utgående sortiment? Jo, dom reas ut i fyndhörnan :D

Imorse så for jag och Tage mot Umeå (med en bil utan kula). Jag trodde att det inte fanns en chans att det skulle finnas kvar, så tror nu jag blev förvånad då det fanns fem stycken kvar?! Jag fick då börja med att mäta kartongen och sen gå ut och mäta bilen. Enligt mina beräkningar så skulle jag ha ca 1 cm tillgodo så jag köpte garderoben. Att sedan lyfta in en garderob som väger ca 40 kg per paket var ju inte det lättaste jag gjort. Jag var dessutom ensam med Tage.. men garderoben rymdes i bilen och jag lämnade Ikea och Umeå glad över mitt fynd. Nu ska vi bara maxa förvaringen inuti garderoben, den var ju inte så bra planerad på insidan men det tror vi att vi kan lösa :)


Algot målade hels familjen ikväll. Så fint det blev!
Det är första gången han frivilligt satt sig ner för att måla oss (han brukar säga att det inte riktigt är hans grej att måla)..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229