Det small bara till..

Så blev det sommar! Vilka underbara dagar vi har haft nu, det är knappt så att man kan tro det. Träden exploderade och samma sak med gräsmattan så nu är det grönt och fint ute. Det har varit väldigt skönt med ledig långhelg och vi har fått mycket gjort här hemma. Studsmattan står nu på sin plats till femåringens stora glädje, han vill hoppa mest hela tiden..
Idag har jag stökat på i uterummet för att göra det mer till ”vårt” uterum. Svärföräldrarna lämnade allt som fanns i uterummet när dom flyttade så nu har vi börjat planera hur vi ska göra det mysigt och fint. Började med att tömma det på alla lådor som stått där över vintern och sen så for vi och köpte tomatplantor som vi ska testa i sommar, så får vi se om dom överlever eller om jag lyckas ha ihjäl dom inom en vecka.. jag har inte gröna fingrar överhuvudtaget men jag vill gärna försöka :)
Algot fick en motorsåg som blåser såpbubblor då han fyllde år och den har blivit välanvänd i helgen. Farmor och farfar kom med en hel dunk såpbubblor så sonen är överlycklig :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229