Det närmar sig med stormsteg..

Snart dags för dop och jag har en lista för varje dag med saker som ska göras just den dagen för att inte glömma nåt. Bakningen är klar iallafall och allt till dukningen och annat som hör till dopet ligger på ett och samma ställe. Alla kläder är inhandlade och jag ska handla resten av det som behövs på torsdag. På fredag kommer våra gäster som ska vi här över helgen och jag längtar verkligen! Idag hade vi besök av prästen för att välja psalmer osv och imorgon ska jag städa det sista här hemma. Det känns som att det snart kommer börja jävlas då jag för tillfället har full koll på allt.

På fredag ska det bakas massa tårtor och lokalen ska dekoreras. Det kommer bli fullt upp ett par dagar framöver men det känns som att det kommer bli ett bra ”kalas” :)

Alltså, hur fin är han inte våran lilla Tage. Han och Algot är de finaste pojkarna i hela världen 💕

Nu har jag varit mjölkfri i drygt 2,5 vecka för att testa ifall Tages kräkningar och magont blir bättre, men vi tycker att vi inte märker någon skillnad så på onsdag ska jag börja om med mjölk. Hoppas verkligen att han inte har någon allergi av något slag. Efter ca 5 år med mjölkproteinallergi i familjen så skulle det vara skönt att slippa läsa på alla saker man ska köpa. Att jag varit mjölkfri har egentligen inte varit svårt då jag redan är lite inne i ”tänket” och vet på ett ungefär vad man ska undvika och inte.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229