Bra arbetsfördelning..

Mina svärföräldrar är bortresta och vi ska då passa på att göra allt förarbete i Algots blivande rum. Det är en vägg som ska slipas, spacklas och sen slipas igen och sen så ska taket målas två varv och väggarna lika så. Den väggen som ska slipas kommer att bli en fondvägg med den fina djurtapeten som jag visat tidigare. Dessvärre så fanns det ingen som kunde vara barnvakt så vi har fått dela på oss. Jonas slipar väggen och jag sitter och äter godis med Algot samtidigt som vi tittar på paw patrol, mycket bra arbetsfördelning om jag får säga det själv :)

Jag har passat på att mäta lite fönster så att jag vet vilka mått jag behöver på gardinerna och så har jag slitit ut en del spikar ur väggen på ställen där svärisarna har tagit ner sina tavlor. Det känns som om det börjar på allvar nu, det är nu vi ska bygga upp ett hem så som vi vill ha det och det är så spännande!

I över ett år har vi försökt få Algot att sluta med blöjan, man han har vägrat och det har verkligen inte gått få han att sitta still på toan. Nu så sa vi att när man fyller fyra år så försvinner blöjorna och man har bara några blöjor kvar och sen i måndags har han varit så himla duktig på att gå på toa. Igår fick han en bonus för att han varit så duktig hela veckan så vi for och lekte på Leos lekland, även där var han utan blöja och det gick jättebra i stort sett hela dagen, det hände en liten olycka på slutet men vi tycker att han ändå varit otroligt duktig. Nu hoppas vi att det fortsätter gå lika bra i fortsättningen.


Nu är väggen slipad så nu är det min tur att arbeta :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229