Är det värt det?

Jag sökte ett jobb för ett par veckor sedan. Ett jobb som jag verkligen vill ha eftersom att jag vet att det är ett jobb som skulle passa mig perfekt. Jag fick komma på intervju och sen fick jag veta att det skulle gå ca två veckor innan beslutet var klart.

I början så kände jag mig så nöjd med intervjun så jag började tänka ”när jag får jobbet” och jag tyckte det kändes så bra. Sen började dagarna gå och ju mer tiden gick desto mer osäker kände jag mig. Gjorde jag verkligen bra ifrån mig eller inbillade jag mig bara? Tillslut höll jag på att bli galen av att bara gå och vänta på svar och då även ifrågasätta mig själv och mitt värde. Egentligen vet jag att jag skulle passa perfekt och att jag i mitt eget tycke har exakt de dom söker efter, men ovissheten tär på mitt självförtroende och jag vet varken ut eller in.

Nu har det gått två veckor med råge och jag har fortfarande inte hört nåt. Jag har till 90 % gett upp hoppet, men en del av mig hoppas än. Hoppet är det sista som dör eller hur?!

Det jag har börjat fråga mig själv är: är det värt det? Är det värt att söka ett jobb när det får en att känna sig så liten, maktlös och tja.. det är väl att ta i att säga att jag känner mig värdelös, men lite så är det.

Jag blir galen av att gå och vänta. Jag funkar inte som människa då. Jag har kollat telefonen typ varannan minut, annars kan jag ju ha missat nåt. Jag har provat ha på ljudet på telefonen men det blev för jobbigt, så nu har jag på ljudlöst igen.

Jag känner mig som en knäppskalle (ett ord som använts flitigt här hemma sedan någon började i skolan.) jag blir en knasboll av det här..

Tur att jag har världens finaste killar som får mig att må bra. Mina underbara lyckopiller!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229