Är det nu det kommer?

Tage började tidigt att sova hela nätter, tror han vara bara drygt tre månader.. visst har han vaknat nån gång per natt ibland och varit ledsen, men det har räckt med att man ger nappen och går därifrån. Nu har han dessvärre börjat sätta sig upp medan han sover (och gråter) så då blir han typ ”pigg” och det funkar inte med att ge napp och lägga ner han igen utan då måste jag plocka upp han och vagga tills hans ögon stängs ordentligt, för annars fortsätter han bara att vakna.. så det är väl nu han ger igen för att han började sova hela nätter så tidigt.. :D


I helgen är det dags för julmarknad på Algots skola och jag hoppas dom får in massor med pengar så dom kan göra nåt kul tillsammans. Idag var vi i skolan för att pyssla ihop saker som ska säljas och det var riktigt trevligt faktiskt.

Sen så var jag på ett lunchmöte med det nya jobbet idag. Vi fick titta lite på förskolan där vi kommer vara stationerade och jag tror det här kommer bli jättekul!

Imorgon är det ledig dag för Algot, så då ska vi passa på att städa ordentligt så att vi inte behöver stressa när vi närmar oss helgen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229