Äntligen helg!

Den enda gången jag tycker det är roligt med helg är när jag har min lediga helg. Jobbar varannan helg så varannan vecka tycker jag inte om att det är fredag, men nu är jag ledig i helgen så nu är fet helt underbart att det är fredag!

Jag hoppas på att få en bättre natt inatt, för natten mot igår (torsdag) var inte kul.. Jag körde på ett rådjur påväg hem från jobbet och när jag skulle sova så kunde jag bara se det stackars rådjuret ligga svårt skadad så fort jag blundade. Somnade ungefär 04.30 och steg upp 07.30 och sen var det full rulle hela dagen och sen jobbade jag kvällen, men nu hoppas jag att jag ska kunna koppla bort gårdagens händelse.

Nu till nåt roligare! Jag gjorde ett fynd idag. Algot har önskat sig röda väggar i sitt rum, men jag tänkte kompromissa lite och ha vita väggar men med röda saker på och mitt första inköp blev en sån här hylla. Hittade den på campadre.se och den kommer bli så snygg i hans fina rum!

Sen så har jag även fått hem tapeterna till köket och rummet bredvid köket i huset vi ska flytta till och det kommer bli SÅ snyggt! Jag längtar verkligen tills vi kan börja tapetsera, även om själva tapetseringen är ett moment jag helst skulle slippa för det är slutresultatet jag längtar efter!

Nu ska jag försöka sova så att jag orkar busa med min fina lilla kille imorgon <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229