Äntligen är flytten färdig!

Idag (eller rättare sagt igår) så lämnade vi över nycklarna till dom nya ägarna och sen gick jag och Jonas på tatung och åt lunchbuffe. Jag är så glad och tacksam över att vi fick tag på en som kunde sköta flyttstädningen och det var värt varenda krona! Nu ska vi skapa oss vårt hem, för ett hem är inte bara ett hus utan det är även en känsla. Man kan bo i ett hur fint och nytt hus som helst utan att känna sig hemma, för det är innehållet i huset som gör så att man känner sig hemma.

Jag ska snart stiga upp, men det gick helt enkelt inte att somna ikväll. När Algot somnade så kände jag mig lite lätt speedad och rastlös, så jag gick ner och packade upp lite grejer i köket och startade diskmaskinen och sorterade sånt som ska sparas och sånt som ska slängas. Nån dag snart så ska vi på Ikea och handla lite saker som vi behöver, typ en hatthylla, ett skrivbord, rumsbord och en stor byrå. Men fram tills dess är det uppackning av flyttlådor som gäller!

Algot har varit så himla duktig nu och slutet med blöjan. Tyvärr så hände det en olycka idag och han kissade ner sig. Det som var riktigt typiskt var ju att han stod lutad mot nya soffan just då och den fick en fläck på framsidan av en av kuddarna. Jag gnuggade  med lite diskmedel och ställde kudden uppochner på en handduk och nu känner jag ingen annan doft öb diskmedel! Så skönt!

Nu måste jag verkligen sova. väckaren ringer 03.25.. Godnatt

Kolla vilken häftig himmel det var här igår. Det var som att den inte kunde bestämma sig för om det skulle vara mörkt eller ljust :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229