Äntligen!

Den här jobbhelgen har varit full av kaos och det har varit förseningar varje dag pga olyckor. Tack och lov så har alla olyckor slutat väl, men jag känner mig rätt "mättad" på trafikolyckor nu så nu hoppas jag att det dröjer länge innan nästa. Idag hade jag lång rast i Umeå och då passade jag på att shoppa lite på Ikea, köpte två lådor och två krukor så nu hoppas jag att orkidéerna tar sig och börjar blomma igen, har nämligen läst att man ska ha glaskrukor eftersom att rötterna vill ha ljuset :)

Tänkte att det är dags för en uppdatering om min viktnedgång och jag är väldigt nöjd över att kunna berätta att jag endast har 1,8 kg kvar tills jag når mitt mål! Jag har inte kunna träna den senaste veckan eftersom att jag känt mig lite smått förkyld men jag saknar verkligen träningen så det är ju bra. Motivationen har kommit tillbaka så nu vill jag bara att förkylningen försvinner så jag kan träna igen :)

Igår så köpte jag julgardiner till köket. Dom är inte överdrivet juliga men jag tror det kommer bli jättefint! Nu måste jag bara hitta strykjärnet så att jag kan sätta upp dom :D

Nu är det dags att sova! Godnatt :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229