9 dagar kvar!

När jag först fick plusset på graviditetstestet och laddade ner min första graviditetsapp så var nedräkningen på 280 dagar nystartad och det kändes som att det var evigheter bort. Det var det också, för det känns som att jag har varit gravid i tre år.. MEN nu är det endast NIO dagar kvar tills beräknad födsel och jag hoppas verkligen att bebisen vill komma innan dess. Som vi längtar efter den här bebisen. Algot är så taggad och han gör upp stora planer. Han kommer bli världens finaste storebror!

Dagens mage

Idag har jag varit på mitt förhoppningsvis sista besök hos barnmorskan. Imorgon kommer svärfar hit för att jobba med Algot så får jag vila lite. Skulle behöva baka lite också men vi får se om jag hinner och orkar det också.

Skötbordet står på sin plats och nu ikväll har jag packat upp lite blöjor och våtservetter på hyllorna. Det känns helt sjukt att vi är så nära nu.

Jag har varit så rastlös så att alla klädesplagg från Algots bebistid i strl 50-68 är tvättade och ihopvikta i en byrå. Det återstår lite småfix men sen är allt klart och det som är kvar kan vi göra efter bebisen kommit.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229