38 dagar kvar!

Veckan som varit har varit väldigt tung, dels pga att jag tror att jag samlat ganska mycket vätska då mina skor blivit väldigt trånga trots stödstrumpor och dels pga att min sömn blivit om möjligt ännu sämre = huvudvärk deluxe varje dag. Det hela ledde till att jag sent torsdagskväll tog beslutet att gå på ledigt redan nu, 7 arbetspass tidigare än vad jag hade tänkt. Jag kände att det var dags att lyssna på kroppen nu.

Imorgon kommer bästa mamma hit för att laga matlådor till frysen för att förenkla vardagen för oss. Det uppskattas verkligen! 38 dagar kvar och längtan efter den lille bebisen blir ju inte direkt mindre för var dag som går. Algot är så himla gullig och jag vet att han också längtar. Idag hade vi köpt varsin trisslott och Algot fick hjälpa till att skrapa en, farfar frågade vad han skulle göra om han vann 1000kr. Då svarade Algot: ”ge dom till dig så att du kunde köpa nåt fint till bebisen”.. hjärtat svämmade över och tårarna var nära, han är så himla fin mot magen och bebisen. Älskade lilla stora killen!

Bebisens rum måste fixas klart innan bebisen kommer, men det är bara kvar att bära möbler och möblera som vi vill (och lite småpiff så klart). Ja jag vet att bebisen inte är kommer att sova i sitt rum den första tiden, men vi vill ha rummet klart och redo så att det bara är att flytta sängen dit då den ska få sitt egna rum. Sängen står och väntar på att bäddas, men då vi tydligen inte hade lakan som jag trodde så kan sängen inte bäddas klart riktigt än.


Se så fint det blev med sängen, dock ska den stå åt andra hållet men jag har ingen bild på det :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229