3+3 arbetspass kvar

Egentligen så har jag TRE arbetspass kvar tills det är dags för semester, men då jag hade lyckats lämna in schema för en extra vecka på förskolan så sa jag till min chef att jag var tillgänglig tre dagar nästa vecka.. Så därför blev det så att jag börjar semestern på torsdag nästa vecka istället för nu på söndag. Det kommer iallafall att synas lite på lönebeskedet + att jag sparar tre semesterdagar till senare och det vet man ju aldrig när det kan behövas :)

Maken jobbar eftermiddag i veckan och jag har varit ledig idag och jag är ledig imorgon så därför tänkte jag passa på att njuta lite av lite egentid. Gissa vad jag ska göra? Haha, nämen jag ska ju så klart baka! Världens bästa terapi (enligt mig själv). Det har ju varit en jobbig tid ett tag nu och jag har inte haft tid över till att baka så därför känner jag att jag vill testa typ ALLT nytt jag ser i bakbloggar och på andra sidor. Idag är det hastbullar med vaniljkräm som jag har tänkt testa.

I helgen som var så hade vi överraskningsfest för min svärfar som fyllt 70 år och jag hade hand om maten och dekorationerna osv så det var verkligen en tuff vecka förra veckan, men nu kan jag pusta ut. Festen blev så himla lyckad! Svärfar var väldigt nöjd med det hela och det är ju det man är ute efter då man anordnar nåt sånt där. Han blev så himla överraskad också, han hade inte anat nåt alls och då är det ju extra roligt :) Vi gjorde helgrillad fläskytterfile och potatisgratäng och sen så hade vi 7 kamp med bland annat strumpbyxebowling, tipspromenad på tid och tvärtomfrågesport. Det sistnämnda var hur kul som helst! Svärfar fick första frågan och när jag förklarade jag reglerna så sa jag att man skulle svara tvärtom, dvs att om svaret egentligen var ja så skulle man svara nej, han fick iallafall frågan "Säljer ikea möbler" och han svarade JA och åkte ut direkt :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och baka :)Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229