2018 - vilket bra år!

2018 har varit ett väldigt bra år och det började med att jag fick köpa nya kläder då jag nådde min målvikt. Den 28 mars så fick vi ett starkt plus på graviditetstestet och sen mådde jag väldigt illa under en lång period (men det var det värt). I juli var vi på ultraljud och fick se det lilla miraklet och sen så fick Algot veta om att vi skulle få en bebis, så frågar man Algot om 2018 så skulle han nog säga att det var en lång väntan. November kom och gick och bebisen var kvar i min mage..

Algot har under hela graviditeten varit väldigt mån om både mig och bebisen och har har varit så duktig.

Den 4/12 kom äntligen lillebror och Algot har verkligen visat oss vilken bra storebror han är. Han är så mån om lillebror på alla sätt och än är det ingen svartsjuka (peppar peppar..).

2018 har varit mer än graviditeten så klart. Jag fick köra buss under några månader och det var så himla roligt och jag njöt varje minut (förutom en dag då jag fick busshaveri och en resenär som var sjukt otrevlig). Den 19/10 jobbade jag mitt sista pass och jag saknar redan jobbet, men jag ska njuta av tiden med mina fina pojkar och jag kommer börja jobba lite extra senare :)

Det är säkert mer som hänt, men mitt minne är lite ostabilt just nu :D


  • Nära Skellefteå S

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229