17 dagar...

Den här helgen har gått väldig ät fort, mycket fortare än förra helgen iallafall. I fredags åkte jag och Algot med bussen till Umeå och han fick önska sig lite julklappar. Det är så mycket roligare att besöka en bra leksaksbutik live istället för på internet. Algot fick dessutom se en buss bli bärgad och det var väldigt spännande!

Igår blev det en lugn dag och middagen blev en supersmarrig fiskgratäng. Riktigt gott blev det!
Natten mot idag somnade jag vid ett och vaknade just efter fem och sen var resten av natten förstörd, kunde verkligen inte somna om..

Inledde dagen med att göra chokladbollstårta till farsdagsfika och då svärföräldrarna kom hit så hade jag även gjort den bakelse som jag tror är svärfars favorit, nämligen änkor. Riktigt goda blev dom faktiskt. Och nästan liten fina också.

Dagen avslutades med middag på restaurang och jag som varit så sugen på friterad kyckling hur länge som helst hade ingen beslutsångest alls.

Magen börjar bli stor nu och Vissa saker är inte fullt så enkla att lyckas med. Stödstrumporna som är ett måste är verkligen inte lätta att ta på, men det är bara att kämpa! Det närmar sig för var dag som går, snart har vi våran andra guldklimp här hos oss.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229