Welcome to Finland!

Dagens Bild

Hej på er!

Nu vet jag inte om Karma slog till som gjorde att det helt plötsligt blev snö mitt i september. Men jag skulle inte förvåna mig om det var så. Alltså var denna snö hela 2 månader för tidigt med andra ord. Nu vet jag inte hur höstvädret är uppe i Norrbotten eller övriga Sverige är just nu. Eftersom jag inte har varit i Sverige på 1 helt år pga pandemin och även dom hårda resektionerna vid finska gränsen. Så NEJ, jag hänger inte med vad som händer i Sverige i dag eller i morgon. Ja förutom det man läser via Aftonbladet och Expressen via internet. Gissa om man saknar Sverige, Svenska språket och även MATEN!

Vitt, vitt och åter vitt. Det är mer slask än snö. Ungefär som Stockholm när dom får / har vinter. Och inte speciellt varmt ute. 12 timmar tidigare var det som sagt regn och stormigt ute. Och detta är liksom september månad. Så man kan ju börja undra liksom. Någon hade i alla fall bråttom ut när hon såg all snö som hade kommit. Så det var bara att klä på henne sina vinter kläder så att hon fick vara ute en liten stund och leka i det som var snö. Resten var slask. Så jag vet inte om man ska skratta, gråta eller svära just nu. Men jag själv skrattade bara åt eländet. Men jag tror inte en enda Finländare var beredd på detta skit väder som kom idag 12 timmar senare. Surprise, suprise säger jag bara. Eller ska jag säga KARMA is a BITCH kanske😉 Känns lite så här As you make your bed so you must lie ungefär med tanke på att dom anklagade mig för att ha tagit in viruset i landet Finland fast jag är helt oskyldig och hade då varit frisk i 2 år. Så det är inte mer än rätt att jag sätter Karma på Finland

Fast så här såg det inte ut för 4 dagar sen. Mitt i mellan regn, blåst och snö. Dessa bilder nedanför tag jag den 10 september 2021. Och då såg vädret ut så här:

Grönt, soligt och lite blåsigt ute vid havet. Hösten 2021

Får hoppas att vädret vänder nu och att det blir soligt och varmt igen. Helst 16 grader varmt eller ännu bättre 20 grader varmt. Men men man kan ju alltid drömma. . .

Så nu utmanar jag @blondina och alla ni andra svenskar. Vad har ni för väder där ni bor borta på andra sidan den Svenska gränsen just nu? Ta bilder och lägg in era fina höstbilder i eran blogg och tagga @frozengirl så kommer jag och tittar in på era blogg sen.

Ja detta var allt jag hade skriva om den fantastiska fina Finska Höstvädret. Jag hoppas att ni alla andra Svenskar har bättre väder än vad vi har just nu. Ta hand om er nu och var rädda om er där ute. Så hörs vi snart igen. Kram❤

Gillar

Kommentarer