Välkommen till Kommunen som måste spara 50 in miljoner!

Japp. Ni läste rätt. Denna kommun som denna byhålan tillhör ligger alltså -50 miljoner back. Då kan man ju undra. Hur fan man kan göra sig av med 50 miljoner bara så där? Visst jag har sett kommunens nya lyxbilar och dom kostar inte under 300.000:- och jag kan lugnt säga att dom är jävla fula😂 I alla fall mins ni väl inlägget jag skrev den 15 december 2019. Om ni har missat det inlägget så kan ni läsa det HÄR. Igår hände det som inte fick hända. Det tog bara 20 dagar (om jag har räknat rätt), tills verkligheten kom i fatt oss och en förälders värsta mardröm blev då ett faktum. Så ja. Livet kan ändras på fem sekunder och då går det fort. I går skulle vi gå och handla lite. Vi kanske inte hann gå mer än 5 - 10 minuter så blev vår mardröm ett faktum. Dom hade inte sandat på flera dagar. Så ja det var verkligen ren is ute (värre än hockey plan kan jag lova er).Jag kan ta några bilder så får ni se hur verkligheten ser ut här i lilla negativa byhålan.Så Lilla J halkade till så illa så att hon slog i munnen på isen så att hon började blöda kraftigt ur munnen.Jag kan lova att jag aldrig sätt så mycket blod komma ur ett barns mun = PANIK!!!! En höns mamma som jag är så åkte vi in till akuten bara för att kolla upp för säkerhets skull även om läkaren på akuten inte kunde göra så mycket. För lagen har tydligen ändrats nu. Om ett barn ramlar så illa så den skadar både tänder och eventuellt tandköttet. Ja då ska man åka till tandläkaren och inte in till akuten. Men vilken jävla tandläkare har jour öppet på kvällen? Inte här i byhålan i alla fall. Här måste man ringa och boka tid. I alla fall fick vi sitta ganska länge i väntrummet innan det var vår tur att få hjälp och sen fick vi åka hem. Skönt att slippa stanna på sjukhuset. Jag hatar nämligen allt som har med sjukhus att göra. Vi kom inte hem fören efter midnatt.

Här är i alla fall en av hennes mjölktand som hon tappade efter den otäcka fallet på en icke sandat gång väg i går. Och det är tack vare denna jävla negativa kommunen som måste spara in 50 miljoner!!!! Helt jävla sjukt alltså. Denna kommun borde vara med i Lyxfällan om jag säger så. Nu har det gått ett dygn sen olyckan hände. Lilla J är pigg, leker, hon blöder inte längre från munnen, hon dricker sin multivitamin och o´boy som hon brukar göra fast hon är lite försiktigare nu. Hon har inte ont i munnen. Hon gjorde en kullerbytta efter vi kom hem från akuten i natt. Idag hoppar hon som vanligt i sängen och är inte stilla en sekund. Läkaren på akuten ville att hon skulle äta flytande föda i början som till exempel filmjölk, yoghurt, kräm tills det är helt läkt i munnen. Men Lilla J kan ju äta vanlig mat utan några problem om hon tuggar på höger sida. Nyss åt hon pannkakor utan problem. Nu lär man få gå på kontroller hos tandläkaren igen. Det är nämligen inte första gången hon halkar på denna jävla is som finns på dessa jävla gator och på vägarna här i byhålan. Och jag som hatar att gå till tandläkaren i alla fall hos denna tandläkaren som finns i byhålan där vi bor. Och hur det går med tänderna under tandköttet och om hon får några problem i framtiden? Ja det vet jag inte. Det får man se när hon blir 6 eller sju år gammal. Men som sagt Lilla J mår bara bra, hon har inte ont konstig nog. Hon är som hon brukar vara. En helt vanlig 3½ åring tjej med full av spring och energi till max. Själv är man seg och lite trött efter många timmar sittande i väntrummet inne på akuten. Så 2020 började inte så bra för oss om jag säger så.

Så Tummen 👎ner för denna kommun som inte kan tänka med sina hjärnor som dom föddes med.

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
Oftas brukar den nya tanden klara sig fint...hade en son som ramlade mycket som liten och fick varbildning i tanfdköttet..dock var hans vuxentänder oskadda
nouw.com/ditten_datten
Frozengirl
Frozengirl,
Huga vilken mardröm. Ja man får hoppas att hon slipper varbildning i tandköttet
nouw.com/frozengirl