Paket från Zooplus.fi

Shopping

Så där ja. Nu har jag hämtat ut ännu ett paket som var från Zooplus finland och som var till råttorna och innehöll detta (se bilden nedanför):

JR Farm Äpple Chips - Ekonomipaket: 2 x 250 gram

JR Farm Vegetable Dream - Ekonomipaket: 3 x 600 gram

JR Farm Rats Feast sparpaket: 2 x 2,5 kg

Här blev lite fel produkter tyvärr. Jag beställde JR Farm Ratte - Spezial med räkor men fick i stället JR Farm Rats Feast Raten - Schmaus "Råttkalas". Ja, ja så det kan gå. Orkar inte rätta till felet då jag beställde från Zooplus i Helsingfors (Finland) och det var lite akut med foder och jag kan tyvärr inte finska. Så det får gå för denna gången. Men nästa gång beställer jag antingen från Zooplus Sverige eller från ett annat EU land i Europa.

JR Farm Sun Grönsaker 1 x 200 gram

- Jag kanske skulle ha beställt lite mer av JR Farm Sun Grönsaker men tyvärr så var det ingen erbjudande på Sparpaket eller Ekonomipaket på denna produkt. Men och andra sidan kan jag ju alltid beställa från Zooplus.se

När det gäller min beställning från D - tails, Nederländerna (Holland), så blir den lite försenad p.g.a. att dom produkterna som jag beställde fanns inte inne på lager utan dom fick/får beställa hem dom. Men så fort dom får in dessa produkter på sitt lager igen så kommer dom att skicka mitt paket så fort dom kan. Men och andra sidan får man ju självklart vara beredd på att det kan bli lite förseningar lite här och där p.g.a. av pandemin och att 2021 är ett konstigt år. Men och andra sidan så har jag inte bråttom. Det får ta det tid det tar med mitt paket för eller senare får jag hem det. Och jag har ju reserv fodret från Zooplus här hemma. Så mina råttor kommer inte att svälta om jag säger så.

Gillar

Kommentarer