Oh my God😱

Livet

God kväll mitt i natten!

Hur gick detta till?? Det känns som man nyss var en ung tjej på 16 år, bodde hemma och gick i gymnasiet (halva tiden i gymnasiet gick man sen hoppade man av). Man blev 25, 30 och 40. Sen har man en dotter på 5 år. Och jag som tyckte att bebistiden gick fort över. Och helt plötsligt blir man 47 idag och om tre år blir man 50 😱 Det låter helt sjukt detta. Och själv känner man sig som 16. Det hade inte varit helt fel att få vara 16 igen. Då kanske hade man tänkt lite bättre och planerat lite bättre med sitt liv redan då. Men det är smart att vara efterklok. Men i alla fall vart tog dessa tider vägen egentligen???

Vad händer idag då på sin födelsedag idag då? Inte mycket om jag ska erkänna. Jag slutade att fylla år när jag blev 25. Så kalas blir det inte. J vill säkert fira sin mamma med tårta. Och självklart ska hon få göra det. J säger aldrig nej till tårta även om hon bara äter upp själva grädden på tårtan och lämnar resten kvar på tallriken. Och sen går eller rättare sagt studsar hon omkring som en studsboll och säger Julia socker chock😂 Söt unge ❤

Nä nu säger jag God Natt Sverige. För nu går mina ögon i kors och jag ser inte vad jag skriver för något nu när jag skriver detta inlägg med mobilen. Så jag ber om ursäkt för en del knasiga ord fel. Men det bjuder jag på. Ta hand om er nu och var rädda om er så hörs vi när jag har blivit ett år äldre och en tant på sina bästa år!!!

Kram och god natt❤

  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer