Min beställning

Shopping, D-tails (Holland), Zooplus

Innan jag fortsätter med detta inlägg så tänker jag säga detta:

Från och med NU ska jag endast beställa till mina råttor från andra EU länder i Europa. Visst jag kan även beställa från Zooplus om t.ex torrfodret här hemma är slut och det är AKUT ja då beställer jag från Zooplus och JR Farm men när det gäller andra saker så får det bli från andra EU länder i Europa som jag kommer att beställa i från i fortsättningen.

God kväll på er! Eftersom jag inte får beställa från Storbritannien och njurvänligt torrfoder från RatRations. Då finska tullen ha satt stopp på det genom att helt förbjuda Alla e - handelsköp från länder utanför EU ska förtullas. Till och med ett helt vanligt godkänt njurvänligt torrfoder till råttor utan mellanhänder ska även förtullas. . . Idioter säger jag 🤬 Finland är ju känd som ett riktigt pengar kåt land och gör vad som helst för få in lite extra cash som det fint heter på svenska. Alltså kan landet Finland, Finska Tullen (på finska: Tulli) och även Finska livsmedelsverket stoppa upp sina LAGAR och REGLER någonstans där dom hör hemma. . . Rumpan på sig själva med andra ord. Så nu har jag sagt mitt. Så nu vet ni vad jag tycker om Finland rak av.

Tacka vet jag andra EU länder i Europa som t.ex Miscota (Spanien), Zooplus (Tyskland) , D-tails (Holland), Happy Rabbits and Friends (Belgien) och Animalis (Belgien) och andra EU länder i Europa som jag inte har hittat än bland internet djungel.

Det som inte Finland har i landet. Det har andra EU länder i Europa i lager så att man kan blanda sitt eget torrfoder till sina råttor. Eller så i mitt fall. . . Ett njurvänligt torrfoder till mina råttor. Så en stor Eloge till dom EU länder i Europa som hjälper till med sin produkter💕

I alla fall så har jag alltid en joker i rockärmen i fall finska tullen och även finska livsmedelsverket sätter sig på tvären. Jag har alltid en plan B. Och denna gången beställde jag från D-tails och från Holland sen får alla dessa krokade idioter i Finland säga bäst dom vill. Men MIG äger ingen inte ens ett land som Finland. Jag är rädd om mina råtter och deras njurar och jag vill att dom ska leva länge och och därför vill jag hitta ett njurvänligt torrfoder som håller mina råttor och deras njurar sig friska. Och passar inte det inte för finska tullen eller finska livsmedelsverket ja då kan jag ju alltid skicka dyra veterinär räckningar till dom den dan mina råttors njurar sluta funka. Hehe Karma is a bitch!

I alla fall beställde jag detta från D - tails och från Nederländerna (Holland):


Källa: D-tails.nl

Tasty Mix - Råttmat 1 kg 2 pack


Källa: D-tails.nl

Pappel Mix - råttmat boots 1 kg 2 pack


Källa: D-tails.nl

Science Selective råttmat 3 kg 2 pack


Källa: D-tails.nl

Matskål med texten Rat på i färgen grå ø 10 cm 2 stycken


Källa: D-tails.nl

Matskål i råttfritt skål med hållare ø 9 cm 4 stycken


Sen beställde jag lite från Zooplus som innehöll detta (som inte är med på bild): JR Farm Äpple Chips, JR Farm Vegetable Dream 3 x 600gr, JR Farm Rats Feast sparpaket 2 x 2,5 kg och JR Farm Sun grönsaker. Sen får man se vilket paket som kommer först. Paket från Holland eller Paketet från Zooplus som kan komma från Finland eller så kommer det direkt från Tyskland.

Ja detta var allt jag beställde för idag. Fast när det gäller mig vet man aldrig. Jag kan ju få någon ryck och gör en ny beställning till mina råttor från någon annat EU land någonstans i Europa😉

Som sagt så ÄLSKAR jag och skämma bort mina råttor med olika saker till deras bur eller något annat gott. Och en sak till. Man vill ju även hjälpa andra EU länder (ej finland) så gott man kan med deras ekonomi med tanke på Pandemin som härjar runt om i Europa. Man kan ju inte blunda och lossas som inget har hänt liksom som man tydligen gör här i Finland med tanke på deras LAGAR och REGLER!

Nä nu säger jag God natt Sverige. På återseende❤

Gillar

Kommentarer