HELLO MONDAY!

God mandag, dere! Ny uke og nye muligheter :)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig kardioøkt på treningssenteret. Kjente det var litt tyngre enn i går, men det går fremdeles ganske mye lettere enn for bare et par uker siden. Er utrolig deilig når man virkelig kjenner forskjellen på hvor lenge og hvor hardt man kan presse seg selv, altså!

Denne uken har jeg mange fridager fra jobb, så den store planen denne uken er å benytte fritiden til å få trent. Skal prøve å få pushet inn to økter på både torsdag og fredag, men egentlig avhenger det litt av formen og av hva som dukker opp - har et møte på torsdagskvelden jeg kanskje må gå på, så hvis jeg får til yogaen er det bare en bonus. Men har hatt lyst til å gå på en ny yogatime siden forrige gang, så krysser fingrene for at jeg får det til :)

I helgen har jeg en liten hotellferie planlag, noe jeg selvfølgelig gleder meg kjempemasse til! Planen er å begrense alkoholinntaket, litt er jo lov, men trenger ikke å ta helt av. Hotellet har også treningssenter, så dersom jeg har tid før middagen på kvelden eller morgenen på søndagen, tenkte jeg å stikke innom der :)

Ukens treningsplan

Mandag: 45 minutter kardio.
Tirsdag: Treningsfri
Onsdag: 1 time kardio + yoga/stretching
Torsdag: 1 time kardio på morgenen + forhåpentligvis får jeg til en time yoga om kvelden.
Fredag: 1 time kardio på morgenen (+ kanskje en time zumba)
Lørdag og søndag: I utgangspunktet treningsfri, men skal prøve å få lagt inn en treningsøkt :)


Nyt resten av mandagen, dere <3


#trening #slanking #slankeblogg #fromfattofab #vektnedgang #weightloss #weightlossjourney #treningsplan

Liker

Kommentarer