DON´T BE A QUITTER

Bilde fra weheartit

God tirsdag dere!

Idag føler jeg at jeg virkelig kan klappe meg selv på skulderen. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra treningssenteret etter en vel utført kardioøkt, men det hadde ikke trengt å bli sånn.
Dagen startet med at jeg spiste frokost, som nok kan defineres på den usunne siden av spekteret. Fornøyd fant jeg frem treningstøyet, tok det på meg, også BAM! Nei.

Etter at jeg har gått opp i vekt har selvfølgelig treningstøyet strammet litt ekstra, og på grunn av det har nesten hver eneste treningsdag vært en liten kamp mot selvbildet mitt. Og idag morges var dette nok til at jeg istedenfor å hive på meg jakke og sko, og fyke ut døra for å rekke bussen, heller byttet topp og la meg ned i senga under dynen. Med treningstøyet på. For å se på luksusfellen Sverige.
"Kan heller gå en 2 timer lang tur i kveld, istedenfor" tenkte jeg. "Kan bli kvitt kiloene på den måten".

10-15 minutter senere begynte det å gå opp for meg hva jeg prøvde på, og 5 minutter senere satt jeg på bussen på vei til treningssenteret. Økten var ganske hard i begynnelsen, men vet dere hva? Det begynner endelig å løsne! Målet mitt er å forbrenne litt ekstra og holde på bare litt ekstra for hver gang, og nå er jeg ikke langt unna formen jeg var i. Det blir bare lettere og lettere.
Å gi opp gagner ingen andre enn sin egen latskap. Man kommer absolutt ingen vei med å gi opp, komme med unnskyldninger eller lyve for seg selv.
Om jeg lykkes med vektnedgangen min og målet mitt; det er det kun en person som bestemmer - og den personen er meg.


Og vet dere hva? Den 2 timers lange kveldsturen - den tar jeg uansett, den :)
#motivation #motivasjon #vektnedgang #weightlossjourney #nouwinfluencer #slanking #slankeblogg #trening #slankemotivasjon #dontbeaquitter #ikkegideg #workout #workoutmotivation #treningsmotivasjon #fromfattofab

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229