BACK ON TRACK!

God torsdag!

Da ble det en liten kveldsøkt på meg! De som har lest bloggen min tidligere vet at jeg foretrekker morgentrening; ikke bare fordi jeg da kan starte dagen med å vite at jeg har en ting mindre på to-do listen, men også fordi det er mindre folk på treningssenteret om morgenen. Jeg klarer bare ikke å konsentrere meg når jeg vet at det er mange rundt meg og ser for meg at alle enten a) dømmer meg utrolig for øvelsene jeg gjør, hvordan jeg gjør dem, hvordan jeg ser ut osv eller b) skal ha det apparatet jeg holder på med akkurat der og da, og syntes jeg bruker for lang tid.

Det er en ganske trist tankegang egentlig, for mest sannsynlig er det ingen der som bryr seg noe som helst om hva jeg holder på med, men det er rett og slett usikkerheten som tar overhånd. Alt dette gjør at jeg føler meg stresset og presset, og det er virkelig ikke et godt grunnlag for treningsøkten. Derfor prøver jeg å unngå slike situasjoner så godt jeg kan, og så lenge jeg har en timeplan som tillater meg det; så skal jeg gjøre det :)

Var en stund siden middag, så da ble det en kjapp proteinshake før trening.


Økten idag ble ganske grei da; var ikke så mye folk der, hehe. Satset på å gå der litt senere på kvelden, så da ordnet deg seg. Var utrolig tungt å komme igang med toning challengen igjen - er jo ikke helt vant til den typen trening, heller, så blir nok litt gangsperr imorgen ja!


#trening #slanking #slankeblogg #fromfattofab #träning #helse #livsstil #health #weightloss #weightlossjourney #vektnedgang

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229