Livet, Mat, Självkänsla, Fashion, School

Helgen började på fredagen kl 06.00. Jag och tre klasskompisar börja åka mot Stockholm för lite studiebesök och annat trevligt. Allt gick smidigt fram till Jönköping. Där stötte vi på ett trafikkaos utan dess like och blev stående i nästan tre timmar.

När vi sedan kom fram till huvudstaden så var vi trötta och hungriga men började med våra studiebesök. Fantastiskt spännande och lärorikt, vad det handlar om kan jag tyvärr inte berätta. ;)

Efter alla besök gjorde vi oss lite extra fina och drog ut på middag med tillhörande drinkar. Tapas och annat gott! Otroligt mysigt!!! Vi fortsatte kvällen på HoBo-bar tror jag det hette, för att sedan åka hem och sova. Såå skönt!!

Lördagen bjöd på fler studiebesök och sedan en låång färd hem. Söndagen bestod av konstant soffläge. Imorgon tar vi nya tag med en ny skolvecka, nya kurser och mer träning. Bodypump kl 18.30 - taggad till tusen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fashion, School, Genderfreefashion, Skor, Livet, Självkänsla

Branding, research, varumärke, analyser, risker, kostnad, design, material, sömmar, stygn, passform, färgsättning, moodboard, ordboard, brandboard, konsument, konkurrent, lagar, normer, framåtanda, bevara, förnya, fördjupa, utveckla, lära, persona, trender, politiska budskap, influencer, samhället, projekt, samarbete....

En del av den vardag som jag nu får ta del av. Det här och mycket mer är vad som dagligen dansar omkring i mitt huvud. Att sedan lägga på träning, sociala events och annat gör att tiden inte alltid räcker till, men jag ska försöka.

Imorgon har jag och tre klasskamrater fått i uppdrag att åka till Stockholm för att göra research inför ett samarbete med ett företag. Ska bli otroligt kul och spännande. Lägger nog upp nått glammigt inlägg på lördagkväll där ni får ta del av denna helg!

Trench - Burberrys, vintage 1981
Skor - Minna, Minna Heino

Likes

Comments

Livet, Självkänsla, Träning

Jag tror att jag aldrig har sagt den frasen till mig själv någon gång. ”Jag tror på mig själv”

Vad innebär det egentligen? Jag vet ju att jag kan väldigt mycket. Jag är duktig i skolan, jag är social, utåtriktad och kan föra mig i sociala sammanhang, men tror jag på mig själv? Sedan i höstas så studerar jag på Nordiska textilakademin i Borås och det har nu börjat gro ett frö i mig. Jag har flyttat 40 mil och lämnat allt som var tryggt hemma. Jag går en utbildning som känns så rätt för mig och jag har träffat så många människor som jag verkligen beundrar och ser upp till.

Att göra något sånt här måste ju innebära att jag någonstans tror på mig själv och det jag gör. Att sedan implementera den tron i allt jag gör känns någonstans mycket svårare. Jag tror att jag är en bit på vägen när jag vågar göra detta inlägg och när jag också vågar publicera det. Det ä något som skrämmer mig.

Som titeln på denna blogg/resa/livsväg insinuerar så handlar det om att bli hälsosam och komma i form. Det är inte den lättaste uppgiften men inte heller den svåraste. Det handlar väl någonstans om en tro på en själv och en tro på att man klarar det.

För att ge er och mig själv lite perspektiv/press/motivation så kommer jag nu vara väldigt ”naken”. Jag kommer att redogöra för hur jag ser ut idag och vad jag väger. Det här är något som jag inte tror jag har berättat för någon. Jag är på riktigt LIVRÄDD! Men jag tänker att det bara kan komma bra saker ur det här.

So here goes

118kg fördelat på 187cm

Målet är att ligga på 90kg fördelat på 187cm

Likes

Comments