Og plutselig var vi tilbake på Bali.

Ettersom været i Filippinene ikke var så mye å skryte over, fant vi ut at vi ville tilbake til Bali - og det var nesten litt som å komme hjem. Lydene, luktene, den religiøse musikken som spilles overalt og innpåslitne taxisjåfører. Det er helt rart hvor fort man tilpasser seg en ny kultur.

Jeg husker hvor rart alt var da vi kom til Indonesia for første gang, hvor sliten man ble av alt det ukjente. Et nytt folkeslag man skal forstå, skikker, regler, normer, et ukjent språk - men nå føles alt veldig kjent, og omgivelsene er blitt en del av hverdagen.

De siste dagene har vi tilbrakt med våre nye venner fra San Fransisco. Flowrider, taco, altfor mange drinker og innkjøp til deres nye villa🍹 Tenk at de skal flytte hit, å, må si jeg er litt misunnelig!

Nå er vi dratt til Uluwatu og skal tilbringe de neste dagene på stranden 🌴

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Regn, regn, regn.

Idag regner det helt ekstremt her i Cebu ☔️ Gatene er oversvømt og vi kommer oss ingen vei. Vi skulle egentlig dra til Kawasan Falls i dag og på tur rundt for å se de historiske monumentene her i Cebu - men det går ikke, så da blir det mat, shopping og kino. (Ok, dette skrev jeg for en uke siden, men har ikke hatt wifi før nå)

Så gøy med god respons på meningsmålingen på Instagram story. Veldig gøy å se hvem som følger med her! 👏🏽 Ettersom interessen var stor for enda et innlegg om Bali, får du her mine "15 must do" på Bali og øyene rundt:

1. Snorkle med skilpadder

En av mine desidert beste opplevelser i Indonesia var å snorkle med skilpadder. Vi dro på en 3 timers snorkletur rundt Gili øyene. Vi valgte å dra på en privat tur for å kunne være mest mulig alene. Det kostet 300 000 pr/person, så omtrent 150 norske kroner. Bare gå til en av bodene som selger turer - så ordner de det!

2. Surfe

Man kan vel ikke dra til Bali uten å surfe? På Bali har de surfing både for nybegynnere og erfarne - og flere surfeskoler har wave - garanti; dersom du ikke klarer å surfe en eneste bølge, får du pengene igjen!

De beste stedene å surfe for nybegynnere er Kuta Beach, Legian Beach, Seminyak Beach og Pantai Batu Bolong/Echo Beach.

3. Yoga

Starte dagen med yoga a la "Eat, Pray, Love"?

Som med surfing, er jo dette et must. Yoga finnes overalt på Bali og øyene rundt, og man kan få drop-in time for 100.000 idr (50 kr). Jeg kan nesten garantere at uansett hvor du er, så er det yoga like i nærheten. Om du likevel trenger litt hjelp på vei, prøv The yoga barn i Ubud, Samadi Bali i Canggu og The Yoga Place på Gili Trawangan.

4. Klingking beach

Wow!! Denne stranden må du bare se! For å komme dit må man ta båt til Nusa Penida, og deretter kjøre en time på verdens dårligste veier med verdens dårligste skilting - men det er så absolutt verdt det. Bare se her:

5. Flow House Bali

Har du ikke prøvd å stå på en Flowrider før, så må du dra hit! En Flowrider er en maskin der man kan surfe på en kunstig bølge. Er helt sinnsykt gøy!

Prøvde det for første gang på cruise da jeg var 15 år, og jeg bare elsket det. Stod opp hver dag klokken syv for å stå mest mulig, og etter dette leter jeg alltid etter Flowrider'e hvor enn jeg drar 🏄🏾

(Flowrider på cruise i 2013)

6. Beach clubbing i Seminyak

7. Bikini shoppping

Åå, de har så mange fine bikinier på Bali, så en ny bikini må du nesten bare unne deg. Jeg synes de beste merkene Wanita Swim og Storm Swimwear 👙

8. Blue point beach

Om du vil på en strand som ikke er overfylt av turister, så dra til denne. Stranden har egentlig ikke et navn, men ettersom den ligger i nærheten av Blue Point Villas blir den kalt for Blue Point Beach. For å komme til stranden må man gå gjennom et hull i et fjell og så vasse litt. Synet man møter når man runder fjellet, er sånn her:

9. Monkey Forrest og rismarker

Les mer om dette her

10. Leie en villa

Drar dere sammen to eller flere, så anbefaler jeg på det sterkeste å leie en villa. Gå på Airbnb og se! De har så utrolig mange flotte villaer med stilig interiør og eget basseng - og på Bali kan man faktisk ha råd til det! De fleste koster rundt 1000 kr natten, og da har de ofte 4 sengeplasser eller mer. Her er bilder av en vi bodde i:

11. Utendørs kino

Jeg elsker kino - og hva er da bedre enn en kino på stranden med sand under føttene og lyden av bølger i bakgrunnen? Vi dro på kino nesten hver kveld på Gili Air, og det var helt sykt koselig.

12. Finne en øde strand

Lei en scooter og let. Seriøst. Det er så gøy å dra på jakt etter folketomme strender. Gleden når man finner en og føler at man er de eneste som har vært der, haha 🌴

13. Food market på Gili Trawangan og seafood bbq

Jeg elsker gatemat, og på Food Market på Gili Trawangan har de nettopp dette. Bod etter bod med grillmat, lokal snacks, pannekaker, maiskolber osv osv osv. Markedet er åpent hver kveld, og ligger langs stranden/hovedgaten. Hvis du ikke skal til Gili Trawangan må du likevel dra et sted å spise grillet, fersk sjømat.

14. Solnedgang på Bingin Beach

En sinnsykt fin solnedgang. Enough said.

15. Spa

En times massasje for 50 kr? Bodyscrub? Flower bath?

Bali er kjent for spa, og det med god grunn. Man får spa i alle prisklasser, og det ligger en på hvert gatehjørne. Et tips er å sjekke TripAdvisor før du drar!

Likes

Comments

Hei og hopp fra flyplassen på Bali ✈️ Nå har vi akkurat vært flere timer på spa og er klar for en lang natt med reising 😴 Før det fikset jeg meg vippe extensions for hundre (ja, hundre) kroner, og J hoppet helt random inn på en Muy Thai boksetrening 💪🏽

Får vel bruke ventetiden her til noe fornuftig, og hva er vel mer fornuftig enn god mat?? Så her er en liste over mine favoritt spisesteder rundt Seminyak/Canggu/Kuta og Uluwatu 🥐🍉🍌

Strawberry Fields

Oh, my for et sted! En trendy restaurant omringet av grønne planter og med kul musikk over anlegget. Perfekt for frokost (seff), lunsj eller chill middag 🌴🍔


Sted: Kuta

Hallo, bare se på dette:

Café Organic

Spiser du helst organisk, vegetar og rå mat er dette stedet for deg. Koselig og travel kafé, perfekt for en pause fra solen eller shopping ☀️ Som J kaller det: "en sånn Instagram-kafé".

Sted: Canggu

Nalu Bowls

Smoothie bowls i alle varianter - enkelt og greit. 🙌🏽 Har til og med take - away!

Sted: Seminyak, Canggu OG Uluwatu

Andre lignende kafeer som jeg skulle ønske jeg fikk besøkt: Sea Circus og The Shady Shack

Potato Head Beach Club

På grunn av den gode maten, skal dette stedet få en plass på listen 😎

Ok, selv forbinder jeg konseptet "beach club" med dårlig mat og drikke, og altfor fulle og solbrente skandinavere - men Potato Head Beach Club endret absolutt dette. Megakomfortable solsenger, infinity pool, vilt digg pizza - og klientellet bestod for det meste av avslappede surfere, solbrune damer i bikini med kjæresten på slep og et par barnefamilier (life goals).

Sted: Seminyak

Motel Mexicola

Liker du meksikansk mat, så må du dra hit! Vi gikk tilfeldigvis innom fordi interiøret var så kult, og forstod etterpå at dette er en skikkelig populær resturant - og det med god grunn. Utrolig gjennomført, fargerikt interiør og hyggelige servitører. Vi bestilte en fem-retters meny som kostet rundt 250 kr, vilt godt!! Skulle gjerne spist der igjen! Vi snakket også med eieren av stedet, veldig hyggelig type - og så klart var han meksikaner 💃🏽🌮

Sted: Seminyak

Bukit Café

Bukit Café; stedet der alle surferne (og alle som skulle ønske de var det) samler seg for lunsj, eller etter solnedgang for en øl, prat og mengder med mat! Her kunne jeg spist igjen og igjen og igjen. Variert meny, billig og laid back (90% med caps, surfeshorts og flipflops) 🏄🏾 De har utrolig gode salater ahh 🌿😍

Sted: Uluwatu

Likes

Comments

Morgentur til Devil's Tear i dag 0800 🌊

I dag er det vår siste dag på Nusa Lembongan. Om noen timer drar vi med båt til Bali, så fly i natt til Jakarta og videre til Cebu, Fillippinene. Sykt at vi allerede har reist i en måned! Tiden har gått så altfor, altfor fort 😩 Er ikke klar for å forlate dette landet helt enda!

Skulle gjerne vært noen uker (måneder, år) til på Bali og bare surfet, spist god mat og slappet av! Forhåpentligvis kommer vi snart tilbake 🌴 Fikk oss noen venner fra USA som faktisk har leid en villa i Canggu for 2 år helt spontant, haha! Så der kan vi bo når vi vil☀️💃🏽

Research'en har forresten sviktet, og vi har greid å ikke få med oss at det er regntid i Fillippinene. Er det mulig!?
Kjedelig! Mulig vi må endre planene og dra til et annet land 😒
Så skal vi i hvert fall sole oss for harde livet i et par timer 😎

Likes

Comments

Aper, palmer, rismarker og kafeer - Ubud er virkelig noe for seg selv.

Her er min ultimate Ubud guide 💪🏽:

Vårt første stopp på Bali var Ubud. Her tilbrakte vi fire dager som vi følte var midt i blinken! Her er mine tips til steder å bo, ting å gjøre og kafeer/resturanter:

DETTE MÅ DU FÅ MED DEG:

Tegallalang ricefield:
Ok. Dette var utrolig stilig å se! Formen på rismarkene er ulikt alt annet jeg har sett (se bildet over!). Tegallalang ligger 20 minutters kjøring fra Ubud sentrum. Vi stod opp klokken seks for å komme oss dit før soloppgang - men typisk nok var det overskyet akkurat denne morgenen. Men soloppgang eller ikke, det var utrolig flott og verdt å få med seg! 🌿 Husk at dette er mange sin arbeidsplass, så vis hensyn!

På veien til Tegallalang finner du også den kjente Ubud slengdissen med utsikt over palmer og rismarker. Søk på #ubudswing på Instagram om du vil se bilder! Den er åpen fra klokken 11, og koster rundt 5 kr (10 000 idr)..

Om du først har leid en scooter ville jeg også tatt turen til Tegenungan eller Tukad Cepung Waterfall! (Vi droppet dette ettersom vi har planlagt å se en del fossefall i Fillippinene)

Monkey Forrest:
I enden av shoppinggaten Monkey Forest Road, finner man en jungel med aper. Er det en ting du MÅ se om du skal til Ubud, så er det dette! Sykt gøy! Apebabyer som henger på mødrene sine, aper som drar hverandre i halen og aper som klatrer opp på skulderen din på jakt etter bananer 🍌

Ubud Art Market:
Vesker, sommerkjoler, interiør, smykker, sko - ja, egentlig det aller meste kan man finne på Ubud Art Marked. Dersom du er god å prute, kan man gjøre noen skikkelige kupp her! Jeg kjøpte blant annet to bambusskåler for 30 kroner. Det er lurt å komme tidlig på dagen, da selgerne er uthvilte og i godt humør! Perfekt for en overskyet formiddag!

UTEN MAT OG DRIKKE, DUGER HELTEN IKKE:
De fleste som kjenner meg vet at jeg definitivt er et frokostmenneske, og gjerne spiser frokost til alle måltid. Så, tipsene til steder å spise blir litt deretter. Men frykt ikke, god indonesisk mat og bbq er å finne overalt! Jeg har fått helt dilla på chicken satay, som er grillet kylling med peanettsaus. Skal definitivt bli en mester på å lage det når jeg kommer hjem!

Folk Pool & Gardens:
Dette stedet er genialt. Basseng, solstoler, bord ute og inne. Her kan man komme for å bli. Her har de utrolig god frokost - og middag for de som spiser det (haha). Smoothie bowls, avocado toast, burgere og lokale retter. Dersom man bor på et sted uten basseng, er det et perfekt sted å henge på dagen når solen steker og det er for varmt for å bevege seg. De har også en bassengbar med mengder av forskjellige drinker! Olala!

Watercress cafe:
Dette var kanskje mitt favorittsted å spise. All- day breakfast, ja takk! En veldig koselig og laidback kafè. Avocado toast, pasta, gresskarsalat, egg i alle varianter, smoothiebowls, juice, kaffe, ostekaker og mye mer 🙌🏽🍰🍊


OG DU TRENGER JO ET STED Å BO:

Om sant skal sies, så kan vi kanskje ikke kalle oss for ekte backpackere. Vi bor ikke på hostell, men varierer mellom rimelige hotell til ren luksus - men hallo, vi reiser i det minste med sekk! Jeg synes det er utrolig gøy å se forskjellige hotell og interiør - så vi bestemte oss for å bevilge en del penger til dette på Bali.

Bamboo Nest:
I etterpåklokskapens lys var det kanskje ikke et sjakktrekk å tilbringe den første natten på Bali i en bambushytte midt i rismarken. 30 grader, jetlag og bråkete insekter 😩 Ikke helt topp når man ligger der klokken fire på natten og enda ikke har fått sove - men en gøy opplevelse å ha nå etterpå, haha! Vi fant vår på Airbnb. Den kostet 200 kr natten og hadde inkludert frokost! Basseng, Wifi og resturant var det også der 🙌🏽🌴

Komakeneka at Rasa Sayang:
Wow, for en overgang fra Bamboo Nest til Komaneka! Et superfint boutiqe resort plassert i Monkey Forest Road. Rart at man kan finne et så rolig og avslappende hotell midt i en så travel gate!

Rommet vårt var stort (!) med badekar og terrasse - og bassenget på hotellet var helt nydelig! Se på bildet under 😍

Da vi booket dette hotellet skjedde det noe feil med siden, så vi trodde vi betale for tre netter - men neida, 1300 kr for en natt 🙃

Likevel, super beliggenhet og et godt valg dersom man vil bo fint!

Inata Hotell:
Dersom jeg skulle dratt til Ubud igjen, ville jeg definitivt bodd her! Midt i sentrum, billig, basseng med gode solforhold og fine rom 🙌🏽 Perfekt dersom du vil ha et hotell å være på om dagen når det er varmest, men resten av tiden vil dra rundt og utforske Ubud! Koster 350 kr natten og ligger også plassert på Monkey Forest Road 🌴

Se bilder her: http://www.inatahotelubud.com/photogallery.html#prettyPhoto

SÅNN, det var det jeg hadde å si om Ubud for denne gang! See U

Likes

Comments

Etter tre lange år var jeg tilbake på surfebrettet.

Rev som skjærer under føttene. Bølger som overdøver alle andre lyder. Saltvann og solkrem som svir helt enormt i øynene. Surfebrettet som flyr en meter opp i luften. Hendene over hodet for å ikke bli truffet. Skrubbsår på knærne. Solbrent ansikt. Lepper som smaker altfor salt.

Ja, det har sin helt egen sjarm, en sjarm bedre enn det meste annet.

Likes

Comments

Hei! 🌴

Mye har skjedd siden sist; jeg har flyttet ut av leiligheten min, fylt år, vært i Praha, begynt på nytt studie og reist til andre siden av jorden.

Akkurat nå befinner jeg meg på en øy 8.35° sør og 116.06° øst: Gili Trawangan ☀️ Etter måneder med planlegging og sparing er vi endelig godt igang med den store reisen. Den 4. september dro vi fra Bergen, og har nå tilbrakt 24 dager på ukjent grunn.

De første dagene var vi i Jakarta. Deretter dro vi til Bali i 2 uker, så til Gili Air - og nå Gili Trawangan.


Oh my, de to første ukene var styr. Man kommer fra Norge der alt er på stell, til et land der virkelig ingenting er det: folk prøver å lure deg overalt - alt må dobbel og trippelsjekkes før man tar en avgjørelse. Taxisjåfører sovner mens de kjører (😫!!!). Google maps fungerer ikke, det finnes ingen kart og man går i flere timer i blinde. Trafikken er helt kaos. Seriøst, det er helt sykt.

Jeg forstår på en måte godt at mange kjærestepar gjør det slutt på en sånn tur. Man blir stresset, sliten, svett, sulten og lei - og den eneste man kan ta det utover er den man reiser sammen med. Når man sitter hjemme og ser på bilder av strender, finner hotell og cafeer, ser alt så idyllisk ut. Man er virkelig ikke forberedt på den slitsomme delen av det å reise så langt vekk.

Men nok om det!

Jeg har fått mange meldinger på Instagram om tips til steder å spise, strender, hotell osv., så det tenkte jeg å skrive noen innlegg om fremover 🌴🏩🍌🍉 Jeg har selv brukt mye tid på research, og har innsett at det virkelig lønner seg - så jeg håper bloggen min kan være til hjelp for andre som skal ut på tur.

Ok. Nå er klokken halv elleve, smoothie bowl`en er tom og stranden kaller. Jepp, hver dag er som dette æ, livet er herlig!. Snakkes !! 🏄🏾

Likes

Comments


Billig hotell: Wake Up Copenhagen 🏢


Sykt digg brunsj: The Union Kitchen 🍉


Sushi for sushi-elskere: Sushi Lovers i Torvehallerne (og kjøp deg en salted caramel sjokolade der til dessert, seriøst) - eller Sticks'n'Sushi 🍣🍤


Mer lyst på noe søtt: Crêpes fra en bod på Strøget


Ute-pils og bruktbutikker: Nørrebro


Museum: Ny Carlsberg Glyptotek

(🌴🌴🌴)


Shopping for regnværsdager: Fisketorvet Shoppingsenter 👡👙🏃🏾

Likes

Comments


Ok, det er ikke rart at Danmark er kåret til verdens lykkeligste land. Hvite strender, små mursteinshus, god mat, kunst og kultur - alt er bare hygge. Jeg har vært forelsket i dette landet siden jeg dro hit med familien som barn, og det slutter aldri å imponere. I går ankom jeg Skagen, og i dag har jeg prøvd å se alt dette lille stedet har å by på 🌾🇩🇰❤️

Likes

Comments

jeg er hun

som alltid blir for full

av følelser

(dikt av Ida Lórien Ringdal <3)

Likes

Comments

Reising

Å få brunfargen til å vare lenge - et av livets store mysterier.

Etter år med empirisk forskning - tusenvis av hypoteser, studieturer, utprøving, feiling, latter og tårer- er jeg stolt av å presentere den ultimate guiden for å få brunfargen til å vare lengst mulig.

Før:

Før du skal ut i solen er det viktig å skrubbe huden godt. Når man skrubber huden, fjernes gamle hudceller- som uansett snart vil forsvinne av seg selv (og dermed ta med seg brunfargen). Seriøst viktig!

Det er veldig lett å lage sin egen skrubb. Da tar man bare salt og tilsetter litt oliven eller kokosolje. Jeg pleier å tilsette en eterisk olje som lukter godt også, som kan kjøpes på naturkostbutikker.

Jeg bruker også skrubber fra Rituals og Body Shop. De lukter vilt godt, er billige og gode 😍


Fuktighet er alltid viktig, så smør deg godt inn med en body loation. Jeg har prøvd sykt mange forskjellige opp gjennom årene, men den jeg synes er desidert best er denne fra Biotherm 👇🏾 Ta på mye og gjerne to ganger! Og det hjelper ikke om man bare legger det utenpå huden, den må virkelig jobbes inn 👊🏽 Se på det som en liten treningsøkt! 💪🏽

Og husk å drikke mye vann, det er alfa og omega 💦💦

Mens du koser deg i solen, og tror at du aldri kommer til å begynne og flasse og miste fargen:

Bruk solkrem!!! Finn en solkrem som gir god fuktighet, smør deg ofte og unngå å bli brent 👧🏾 En vis mann sa en gang "jo fortere fargen kommer, jo fortere forsvinner den". Få jevn farge over tid!

Hvis du ikke har så god tid eller ikke får så lett farge, så prøv Australian Gold sin solkrem med instant bronzer. Den er sykt god 😍 (!!!)

Kan kjøpes på blivakker.no (du er allerede vakker fra før av, plis la den nettsiden bytte navn 🙄)


Mens du er i solen og når du er kommet hjem:


SKRUBB!

Fortsett å skrubbe huden. En periode trodde jeg at nøkkelen var å være veldig forsiktig med huden, liste seg på tå så ikke brunfargen skal falle av - men nei. Trikset er virkelig å skrubbe huden litt hver dag, da slipper man at all brunfargen faller av på samme tid.

Smør deg med body loation. Etter dusjen, før du legger deg, før frokost. Hele tiden. Aloe vera og kokosolje er også sykt bra!


Når alt håp er ute:
Uansett hvor nøye og flink man er, vil brunfargen falle av etter hvert. Jeg pleier å bruke litt selvbruning når jeg enda har litt farge igjen.

Og hallo, jeg kjøpe denne 👇🏾 på Kicks for en stund siden, og den er sykt god om du enda har litt farge og trenger litt ekstra glød fort. Den er virkelig mitt lille ess i ermet. Det er ikke en selvbruner, men en body loation som gir farge med en gang. Den tørker inn i huden, og lukter veldig godt! Perfekt om du skal gå med kjole og vil ha litt farge på beina og armene🙏🏼😍 Koster bare 129 kroner wii!


Sånn, det var det jeg hadde for denne gang. Lykke til, og lenge leve brunfargen 👧🏾❤️🏆

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mat

I dag lagde jeg min favorittpai til middag. Jeg fant denne oppskriften på nettet for lenge siden, og har brukt den mye. Paien passer til både lunsj, middag og kvelds, og den er perfekt å ha med på skole og jobb!

Paien er veldig lett å lage og tar ikke mye tid- noe som passer veldig bra for en utålmodig sjel som meg.


Dette trenger du:

Paibunn:

200 gram eller ca. 3,5 dl hvetemel (jeg bruker som regel speltmel. Man kan også bruke 125 g mel og 75 gram cottage cheese)

100 gram smør

3 ss kaldt vann


Fyll:

200 gram fersk spinat

1 fedd hvitløk

Fetaost

Soltørket tomat

3 egg

2,5 dl lettmelk

Salt og pepper


Og så gjør du bare sånn her:

Del smøret i terninger, og smuldre sammen med hvetemelet. Tilsett vann til du får en god, sammenhengende deig. Pakk deigen inn i plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i en halvtime (hvis ikke du gidder eller har tid til å vente, så går det fint å hoppe over dette - det gjør som regel jeg 💃🏽).

Trykk deigen ut i en paiform (ca 24 cm i diameter) og prikk lett i bunnen med en gaffel. Stek den på 200 grader i ca. 10 minutter, til paien såvidt begynner å få litt farge.

Hakk opp hvitløken og stek den litt før du tilsetter spinaten. Spinaten skal såvidt falle sammen. Ta spinaten over i paiskallet, og fordel fetaost og biter av tomat over.

(Dersom du vil kose deg litt ekstra, kan du steke biter av bacon og ta det oppi, det er vilt godt 🥓)

Pisk sammen egg, melk og krydder og hell dette over i paien. Stek den på 200 grader i ca 30 minutter eller til paien har stivnet.

Og tada, sykt enkelt og veldig godt 👅

Likes

Comments

Tanker

Adieu - my love - my only one. Do catch them in the air - those 2999 1/2 little kisses from me which are flying about, waiting for someone to snap them up.

...

Ever your
Mozart

Likes

Comments

Trening

Her er til deg som spiste Sørlandschips hele helgen. Til deg som gikk i pysjen, og som kun byttet til vanlige klær i fem minutter mens du plukket opp sushi takeaway. Til deg som kom ut av soverommet søndagsmorgen, og kastet smågodtet opp i det øverste kjøkkenskapet - for så å hente bort en krakk minutter seinere, ta det ned og innta det som frokost. Til deg som så to sesonger av New Girl uten skam. Til deg som ikke vasket håret, men som så lekkert puttet det i en pariserflette i håp om at ingen skulle se det - over Snapchat på mobilen. Til deg som gikk sminkefri og fornøyd, som har innsett at man ikke alltid trenger å være sosial og sunn og ha så høye krav til seg selv, men som også har skjønt at balance is key og nå vil ha et raskt og effektivt treningsprogram for hele kroppen, som du har innsett fungerer. Her er til deg:


Neida, men fra spøk til alvor. Her er et HIT - treningsprogram (les om HIT-trening her ) jeg bruker når jeg trenger en god, rask og effektiv treningsøkt for hele kroppen - eller som oppvarming før en styrkeøkt, etter en joggetur eller før jeg hopper i dusjen en kveld og ikke har fått tid til å trene den dagen. Kan gjøres hjemme også, jeei. Jeg lover at du kommer til å være svett og fornøyd etterpå!

Gjør så mange runder du klarer på 15 eller 20 minutter!

Likes

Comments

Klær, Reising

Ok. First things first. Bikinier.

Er det noe jeg alltid er på utkikk etter så er det bikinier. Jeg føler virkelig jeg aldri får nok.

Det finnes lite som er bedre enn å våkne opp av solen som siger gjennom gardinene. Gardinene som egentlig skulle være lystett, men som heldigvis ikke er det fordi jeg hoppet på en tur til et billig hotell. Sette seg opp i sengen, litt solbrent fordi man badet litt for mye og smurte seg litt for lite dagen før, og stå opp. Slenge på seg en bikini, tråkke i sandalene og tusle ut - klar for en ny dag med en ny bikini.


eBay.com / mango.com / cubus.com / victoriassecret.com / eBay.com

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg kjøper bikiniene mine, og det er virkelig alt fra Ebay eller en liten sjappe på hjørnet ved hotellet, til kjente kjedebutikker og nettbutikker. Det er en evig jakt. Bikiniene mine er som regel veldig rimelige, ettersom alle pengene jeg har brukes til spare opp til neste reise.

For dere som snart skal på ferie eller som bor i en by der det ikke er 13 grader og regn, har jeg funnet noen fine, rimelige bikinier som er på ønskelisten min:


Bikinier fra cubus.com

Synes faktisk Cubus har utrolig mange fine og overraskende gode bikinier. Sitter alltid veldig fint på, og er av god kvalitet.


Bikinier fra nelly.com


Bikinier fra hm.com

Bikinier fra mango.com

Jeg må bare skryte litt av bikiniene fra Mango. De er kanskje ikke så veldig fancy, men de er helt sykt behagelige og myke! Dersom du ønsker deg en bikini som du virkelig kan bo i, anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en derfra.

Likes

Comments

Reising, Reiseguide, Reise - Hellas

Vi bodde på dette supersøte hotellet! Elsker den greske blåfargen, og det var så mange fine blomster og planter. Hotellet heter Futura Maleme, og er perfekt dersom man vil bo rimelig og litt vekke fra turistområdene. Jeg bor som regel alltid på billige hotell når jeg reiser, slik at jeg har mer penger til å dra rundt (og kanskje penger til en ny tur også).. Hele dagen tilbringes jo ute uansett, og når man kan få dette hotellet til rundt 2500 kr for to uker, kan man virkelig ikke klage!

Hallo, SE på denne stranden! Helt sykt. Lyseblått, klart hav og rosa sand. Vi dro til stranden Elafonissi to dager. Dersom du er på Kreta må du ta turen dit, det er definitivt verdt det!!

Jeg levde på gresk salat og calamares. Ah, kunne spist det hver dag, virkelig.

Den ene dagen tok vi båt til en liten ubebodd øy som heter Gramvousa. Se så nydelig!

Likes

Comments

Reising, Reise - Hellas
Kjæresten min og jeg var nettopp to uker på og rundt Kreta i Hellas. Vi er begge interessert i foto og film, og prøvde oss på å lage en reisevideo fra turen. Jeg har lite erfaring med videoredigering, men jeg prøver for tiden å lære meg gjennom å klikke rundt i programmet og se filmer på YouTube. Det var også første gang vi filmet med dronen Dji Mavic Pro. Jeg ble ikke heelt fornøyd, men øvelse gjør vel mester?


Etter sommeren drar vi på reise i tre måneder (omgggg) , så vi håper på å få øvd oss litt før den tid. Jeg blir veldig glad for tips og tilbakemeldinger!

Likes

Comments

Mat


Hvis jeg har god tid om morgenen eller har veninner på besøk til lunsj, lager jeg ofte acai bowl. Det er både sunt og mettende, lett å lage og helt utrolig godt! Hvis du ikke har smakt det enda, må du virkelig prøve å lage det. Jeg smakte det for første gang da jeg bodde på Hawaii i 2013, og er fremdeles helt frelst! NAMNAMANAMNAMNA

Acai bowl er egentlig en tykk smoothie som inneholder acaibær, med diverse topping. Acai har høyt innhold av antioksidanter, kalsium og protein, og er derfor supersunt!

Oppskrift under bildet.


Her er oppskriften på acai bowl slik jeg pleier å lage den:

1 ss Acai pulver (Jeg kjøpte mitt på Kinsarvik naturkost)

2 ss Gresk yoghurt, naturell eller vanilje

Ca. 1 dl appelsinjuice (kan også bruke eplejuice, kokosjuice eller melk)

1 frossen banan

Frosne blåbær, mango, jordbær (og ellers det du vil av frukt)

(Avocado / spinat)

Alt blandes sammen i en blender eller med stavmikser. Konsistensen skal ligne på sorbet-is.


Topping:

Banan, jordbær, blåbær, bringebær

Tørket gojibær (kan også kjøpes på naturkostbutikker. Les om bæret her)

Chia frø

Honning

Tørket kokos

Granola


OG VOILÀ, FERDIG 💛🍓💃

Skål: Lagerhaus.se

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg, FromBergenToBali!

Mitt navn er Emma, og jeg er en 22 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kommer jeg til å dele noen av mine erfaringer, tanker, opplevelser og interesser. For det meste kommer jeg nok til å skrive om reiser, men også om mat, trening og ellers alt annet jeg liker. Alt mellom himmel og jord, fra A til Å, fra Bergen til Bali.

De siste årene har jeg studert litt forskjellig, men jeg føler meg fremdeles ikke klar for å slå meg til ro. Jeg har enda mange land jeg vil besøke, kulturer jeg vil oppleve og mennesker jeg vil møte.

Jeg tror vi alle gjør erfaringer som andre kan ha glede og nytte av, og her på min blogg vil jeg dele noen av mine med dere! Selv er jeg ofte innpå blogger for å få nyttige tips og inspirasjon til reise, finne gode oppskrifter, treningsprogram til dager uten motivasjon og få et innblikk i andres tanker og liv.

Gjerne fortell meg dersom du har noe du vil jeg skal skrive om!

Håper på å se deg igjen!

Emma


Likes

Comments