Jag har blivit medlem i nätverk för hälso- och träningsbloggar Varje vecka ska vi blogga om ett gemenast tema. Denna veckas tema är mellanmål. Jag älskar att mellanmål men är ibland lite lat till att få till det perfekta mellanmålet. Ofta blir det som finns i fruktkorgen och i skafferiet på jobbet.

Mina bloggvänner i nätverket har alla bloggat om smarriga enkla recept man kan göra. Länkar till alla dessa inlägg finns längre ner i inlägget.

Istället för ge mitt favoritrecept på mellanmål så tänkte jag skriva om mellanmål jag brukar köpa färdigt.


En klar favorit bland köpta mellanmål är nötbars. Jag ser alltid till att ha några till hands både på jobbet och hemmet. De mättar bra och innehåller inte massa onödiga tillsatsämnen som andra mellanmålsbars kan göra.Jag älskar chiapudding och gör det ofta hemma. Tycker ofta det är lite omständigt att ställa mig och fixa chiapudding på jobbet så blev glad när jag i veckan sprang jag på denna i en Life butik till en överkomlig summa.Protein Pudding är kanske inte det mest optimala mellanmålet. Jag ser det inte som ett mellanmål jag skulle ta före en träning utan ser det är snarare ett substitut till till eftermiddagskakan. Den smakar precis som chokladpuddingen man fick när man var liten. Protein pudding skulle jag bara äta om jag kaksuget skulle bli allt för stort på eftermiddagen.


Andra mellanmålstips från nätverket hittar du hos

Camilla, Ida, Helena, Malin, Maria, Annika M, Annika L och Charlotta.

Vad bruka ni köpa till mellanmål?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments