when life is good

Dag två som Örebroare och dessa magiska ting bara fortsätter att komma min väg.
är så otroligt jävla tacksam för allt, både stort och smått som skett de senaste dagarna. Sagt det förr och säger det igen, allt som sker just här & nu, är som en overklig gåva ❥ flytten är klar och gick i raketfart tack vare morfar & morbror och jag packade upp kök och fixade i sovrummet! Boade in mig lite smått innan HAN äntligen anlände igår som den bästa alla-hjärtans presenten ever ❥ nu får vi äntligen vara tsm på riktigt! Vi invigde med lite plock, han installerade sig, alla-hjärtans överraskning och sedan första matshoppingen på plats ihop, (vet, jag är löjligt förtjust i att handla mat) sedan blev det middag och mys innan jag däckade på sisådär fem minuter!

skulle ljuga om jag sa att jag inte var helt slut efter dagen och alla intryck, så sömn var verkligen det jag behövde! imorse så vaknade jag tidigt och hoppa upp för att fixa iordning mig, jag är ju som jag är så det här med att åka buss första gången ensam var ju såklart ett mega-projekt för min del, haha men med korpi live i luren så tog jag mig fram heeeelt utan problem 😹👌🏻 vid tio så var jag framme för mitt möte angående jobb och nerverna satt utanför, men det gick ju SUVERÄNT (❥❥❥).
Nu är jag alltså anställd igen och ska börja jobba efter två år som sjukskriven och jävlar vad jag längtar efter det här! Redan nästan vecka ska jag introduceras och sen kickar det igång! Har verkligen allt att tacka Marina för det här, mitt första jobb fixade hon för ungefär 10 år sen & även detta har hon hjälpt mig med 👸🏻👸🏻 #tacksamtilltusen! Vi firade med lite nödvändigt på Lagerhaus & takeaway från donken 🍔🍟🥤

haft en grym dag idag alltså och jag har allt att tacka min fina kille, marina och rösten i bakhuvudet som säger att jag faktiskt kan oftare än den som skammar mig, hur jävla skraj jag än är så är jag värd en nystart och nya fina sunda saker i mitt liv & det är okej att vara lycklig, hur illa det än varit tidigare så är jag värd en ny chans.
Och jävlar vad jag ska vårda den, den här gången ska jag bara framåt! ❥

Gillar

Kommentarer

Pennypancake
Pennypancake,
Fasen klart du är värd all jäkla lycka som finns vännen👊🏼🖤
nouw.com/pennypancake
frokenro
frokenro,
Tack fina du!! 💜
nouw.com/frokenro