Klimax

Varit en bra vecka 🤞🏼 hunnit med mycket mer än jag ställt in mig på att göra, skönt att inte ligga här och ha en hel helg på jobbet framför mig & känna stress för allt jag borde ha gjort faktiskt! 🙏🏻 började ju veckan med tillväxt-ultraljud på usö och det gick bra :D fick äntligen min vanlig läkare som var borta sista gången, tycker så jävla mycket om henne alltså 🖤 fick till och med bilder denna gång och hon sa som alltid ”filma du nu, jag vet att du vill”.. haha 😆 sedan liksom pratar, frågor och möter hon mig på ett sådant bra sätt! Alltid på MINA villkor och för att jag ska känna mig trygg och pratar och uppmuntrar mig även om allt runt omkring.. min skam, rädsla för förlossningsdepression, att jag kommer vara ensamstående, relationer (gamla som nya), min uppväxt, mitt beroende, tips på allt från när bebisen kanske hostar, hur man får en bebis lugn eller om jag kanske inte älskar henne från första sekund.. ALLT verkligen och är så tacksam för henne och att hon har delat de här senaste 8 månaderna med mig! 🖤 hon sa också att hon beviljar en igångsättningen den 13/1 om jag inte fått innan det, så då ska jag skrivas in den 12:e och så får vi träffa munchy då 🖤 skönt med ett datum!! 🙌🏼🤞🏼🙏🏻

Annars idag har jag varit på massage på spa-huset, gått på stan och handlat lite till bebis för en julklappspeng vi fick, shoppat lite åt mig.. sen buss hem, klippt av håret 1 dm och myst med Björk några timmar!

& packat klart bb-väskan!
Jag tror jag packat liiiite bra iallafall 😂🙈 har ingen nagelsax till henne, tar inte med nestet & jag orkar inte ens lyfta babyskyddet eller har en bil att sätta isofixet i 🤷🏻‍♀️😂😆 så.. bilstol får lösa sig sen liksom när jag blir hämtad från bb.

En sak som en säker, jag har en grymt skön pjyamas, skumpa, snickers och lejonkungen med mig! Det kan inte bli annat än bra!

Nu ska jag försöka somna.. kollar på Pelle Svanslös och ska flytta över till sängen med macka & mitt supersura isvatten 🖤
Imorgon ska jag färga håret innan jobbet, bada och sätta den där jävla hyllan. Sen kliver jag av på måndag morgon... och bara möte tisdag!
Sen är de: haaaaaasta la vista jobbet och hej mammaledighet!! 😽😽

Gillar

Kommentarer